Povezane vesti
Luna se prvo obratila mami Anabeli! Kroz suze joj poslala poruku koja je sve šokirala
Kurir 11.07.2020
Luna Đogani došla je na finale Zadruge kao podrška mami Anabeli, tati Gagiju i dečku Marku. Ona se prvo obratila Anabeli i poručila joj da je voli najviše na svetu. - Hoću da joj kažem da je volim najviše na svetu. Ne znam kako je mogla da pomisli da sam… »
Anabela se slomila u finalu! Ćerka Nina se rasplakala čim je progovorila, a ono što je poručila Andreju slama srce
Kurir 11.07.2020
Andrej Atijas stigao je kao podrška Anabeli Atijas, a sa njim je bila i ćerka Nina Đogani koja se odmah rasplakala čim je progovorila. Anabela se odmah rasplakala kada je na videobimu ugledala Andreja i ćerku Ninu. "Ja ne bih puno da pričam, pošto ne… »
Vesti dana »

BLOG Zemljotres jačine 8,8 stepeni Rihtera u Rusiji: Cunami stigao do Kalifornije i Japana, na Havajima zabeležen talas od 1,74m
Nova pre 9 minutajoš 224 povezane

"Partizan će to skupo da košta": Milka Forcan uputila važan apel, u jednom se ne slaže sa Rasimom Ljajićem
Dnevnik pre 44 minutajoš 30 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 30 povezanih