Повезане вести

(Видео) Гаги изашао из ријалитија, освојио девето место: Дочекала га девојка, па уследио дирљив моменат

(Видео) Гаги изашао из ријалитија, освојио девето место: Дочекала га девојка, па уследио дирљив моменат

Блиц 12.07.2020
Гаги је напустио ријалити "Задруга 3", у ком је био од септембра прошле године. Он је изашао из ријалитија освојивши девето место, а рекао је да је задовољан пласманом. - Већ два дана размишљам шта се све десило, кајем се због… »
(Видео) Маја напустила задругу, хаос између ње и оца у програму уживо: Отац јој одбрусио чим је видео: "Да л' ћу да те примим…

(Видео) Маја напустила задругу, хаос између ње и оца у програму уживо: Отац јој одбрусио чим је видео: "Да л' ћу да те примим…

Блиц 12.07.2020
Маја Маринковић напустила је ријалити "Задруга 3" у великом финалу, а вечерас је изашла трећа по реду, после Ермине и Миће. - Свесна сам да сам урадила неке ствари које нисам смела. Уплашена сам. Изгубили смо појам унутра, нисам… »
Сви су очекивали да ће он да испадне: Лепи Мића напустио Задругу, па открио ко није заслужио да изађе из ријалитија после…

Сви су очекивали да ће он да испадне: Лепи Мића напустио Задругу, па открио ко није заслужио да изађе из ријалитија после…

Блиц 11.07.2020
Лепи Мића напустио је ријалити "Задруга 3" после Ермине Пашовић у великом финалу овог шоу програма. - Подржао сам Анабелу као мајку, али она мора да схвати да Луна има 25 година. Мора да је пусти, па и да удари главом о зид… »

Вести дана »