Povezane vesti
(Video) "bruka i sramota je što sam četvrto mesto": Anabela odbila da se pozdravi sa Markom po napuštanju Zadruge
Blic 12.07.2020
Anabela Atijas izašla je iz rijalitija "Zadruga 3", dok je par minuta bilo napeto u studiju, jer se nije znalo da li ispada ona ili Marko Miljković, sa kojim Lunina majka nije u dobrim odnosima. - Razočarana sam. Bruka i sramota. Pravda nikad nije bila… »
Ovo je bruka i sramota! Anabela Atijas nije mogla da sakrije bes što je Marko bolji od nje! Evo šta je boli!
Kurir 12.07.2020
Anabela Atijas bila je vidno razočarana osvojienim četvrtim mestom, i što je ispala pre Marka Miljkovića, dečka njene čerke Lune Đogani. "Razočarala sam se, ali pravda nikada nije stanovala na mojoj adresi. Prosto mi je žao mi koji umemo da… »
Vesti dana »
Gajić za Euronews Srbija: Protest bio veliki i videćemo šta će biti u budućnosti, ali od prelazne vlade nema ništa
Euronews pre 5 satijoš 23 povezane
Akcija Zastani Srbijo organizovana u više gradova, nastavljene studentske blokade
Beta pre 38 minutajoš 38 povezanih
„Za sve je kriv Zakon gravitacije…“: Tekst o nadstrešnici koji Inženjerska komora nije objavila
Danas pre 9 satijoš 2 povezane
RHMZ upozorava na jake snežne padavine, crveni meteo-alarm za zapadnu Srbiju
RTS pre 5 satijoš 34 povezane
Počeo Sneg i u Beogradu! Evo koliko dugo će da pada: Očekuje se do čak 30 cm snega! (foto)
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih