Povezane vesti
(Video) Kakav okršaj Maje i Janjuša, fotke svađe sve govore: Maja: "Vikao si mi ma*š... kažu da me ponižavaš" Janjuš…
Blic 12.07.2020
Strasti su se uzburkale između ljubavnica Maje Marinković i Janjuša u noći finala "Zadruge 3". Njih dvoje su se žestoko svađali, a naš paparaco zabeležio je i taj trenutak. - Sada pričam sa Janjušem o celoj situaciji, kako je moj tata reagovao… »
Skandal uživo usred finala! Maja iz petnih žila urlala na janjuša, košarkaš pretio da će polomiti mikrofon!
Kurir 12.07.2020
U studiju u finalu Zadruge nastao je haos kada je kao jedanaestoplasirani izašao Marko Janjušević Janjuš. Naime, njegovu ljubavnicu Maju pogodilo je što nije direktno odgovorio na pitanje da li je voli i odmah ga napala kad su se se sreli oči u… »
Vesti dana »

(BLOG) Masovan skup ispred Generalštaba – upozorenje na opasan presedan, okupljanja i u Novom Sadu, Čačku…
N1 Info pre 26 minutajoš 66 povezanih

Dvadeset šest godina od NATO bombardovanja: Tačan broj žrtava još nepoznat (FOTO)
Insajder pre 8 satijoš 49 povezanih

Vlasotinčani obeležili 26.godišnjicu početka NATO bombardovanja
Jug press pre 43 minutajoš 44 povezane

Lekar i vođa opozicione grupe Dragan Milić tvrdi da je pucano na njegov stan u Nišu
BBC News pre 2 satajoš 74 povezane

Real bez ključnog košarkaša protiv crvene zvezde?! Deluje da Madriđani imaju ozbiljan problem pred najvažnije duplo kolo!
Hot sport pre 1 satjoš 40 povezanih