Povezane vesti

Nemac se pohvalio kako je ušao u Crnu Goru: Stavio sam 50 evra u pasoš i prošao! Evo šta se dogodilo posle toga...

Nemac se pohvalio kako je ušao u Crnu Goru: Stavio sam 50 evra u pasoš i prošao! Evo šta se dogodilo posle toga...

Kurir 12.07.2020
Nemački turista Daniel Reihert (31), koji je izjavio za crnogorske medije da je u Crnu Goru ušao tako što je u svoj pasoš na graničnom prelazu stavio 50 evra, noćas je lišen slobode zbog sumnje da je prekršio mere Nacionalnog koordinacionog tela za… »
Nemac "platio 50€ da uđe" u Crnu Goru, a onda u Ulcinju…

Nemac "platio 50€ da uđe" u Crnu Goru, a onda u Ulcinju…

Mondo 12.07.2020
Nemački turista Daniel Reihert (31) za crnogorske medije je izjavio da je u Crnu Goru ušao tako što je u svoj pasoš na graničnom prelazu "stavio 50 evra", nije se baš proveo u Podgoricu. Nemački turista Daniel Reihert (31) za crnogorske medije je izjavio… »
"U pasoš sam stavio 50 evra"

"U pasoš sam stavio 50 evra"

Alo 12.07.2020
Nemački turista Daniel Reihert (31), koji je izjavio za crnogorske medije da je u Crnu Goru ušao tako što je u svoj pasoš na graničnom prelazu stavio 50 evra, noćas je lišen slobode zbog sumnje da je prekršio mere Nacionalnog koordinacionog tela za… »
Nemac u TV anketi rekao da je crnogorsku granicu prešao jer je ubacio 50 evra u pasoš. Uhapšen je

Nemac u TV anketi rekao da je crnogorsku granicu prešao jer je ubacio 50 evra u pasoš. Uhapšen je

Telegraf 12.07.2020
Rekao da je u tranzitu, a završio na ulicama Ulcinja sa prijateljima. Nemački turista Daniel Rajhart (31), koji je juče ranije u kameru lokalne TV Teuta kazao da je u Crnu Goru ušao tako što je u svoj pasoš na graničnom prelazu stavio 50 evra, noćas je… »

Vesti dana »

Danas kiša, a onda nekoliko sunčanih dana

Danas kiša, a onda nekoliko sunčanih dana

Ozon pre 18 minutajoš 25 povezanih
Nove globalne carine SAD od 10 odsto stupile na snagu

Nove globalne carine SAD od 10 odsto stupile na snagu

Newsmax Balkans pre 44 minutajoš 14 povezanih
Stiže "prljava" bomba?

Stiže "prljava" bomba?

B92 pre 4 minutajoš 11 povezanih