Повезане вести

Немац се похвалио како је ушао у Црну Гору: Ставио сам 50 евра у пасош и прошао! Ево шта се догодило после тога...

Немац се похвалио како је ушао у Црну Гору: Ставио сам 50 евра у пасош и прошао! Ево шта се догодило после тога...

Курир 12.07.2020
Немачки туриста Даниел Реихерт (31), који је изјавио за црногорске медије да је у Црну Гору ушао тако што је у свој пасош на граничном прелазу ставио 50 евра, ноћас је лишен слободе због сумње да је прекршио мере Националног… »
Немац "платио 50€ да уђе" у Црну Гору, а онда у Улцињу…

Немац "платио 50€ да уђе" у Црну Гору, а онда у Улцињу…

Мондо 12.07.2020
Немачки туриста Даниел Реихерт (31) за црногорске медије је изјавио да је у Црну Гору ушао тако што је у свој пасош на граничном прелазу "ставио 50 евра", није се баш провео у Подгорицу. Немачки туриста Даниел Реихерт (31) за… »
"У пасош сам ставио 50 евра"

"У пасош сам ставио 50 евра"

Ало 12.07.2020
Немачки туриста Даниел Реихерт (31), који је изјавио за црногорске медије да је у Црну Гору ушао тако што је у свој пасош на граничном прелазу ставио 50 евра, ноћас је лишен слободе због сумње да је прекршио мере Националног… »
Немац у ТВ анкети рекао да је црногорску границу прешао јер је убацио 50 евра у пасош. Ухапшен је

Немац у ТВ анкети рекао да је црногорску границу прешао јер је убацио 50 евра у пасош. Ухапшен је

Телеграф 12.07.2020
Рекао да је у транзиту, а завршио на улицама Улциња са пријатељима. Немачки туриста Даниел Рајхарт (31), који је јуче раније у камеру локалне ТВ Теута казао да је у Црну Гору ушао тако што је у свој пасош на граничном прелазу… »

Вести дана »