Повезане вести

Камере ухватиле Маркову реакцију кад је Анабела испала из финала! (видео)

Камере ухватиле Маркову реакцију кад је Анабела испала из финала! (видео)

Мондо 12.07.2020
Иако је важила за фаворита, Анабела није освојила главну награду, али је то, замало, пошло Марку за руком! Иако је важила за фаворита, Анабела није освојила главну награду, али је то, замало, пошло Марку за руком! Иако је важила… »
Моменат који је свима промакао: Камере снимиле Миљковића кад је Анабела испала у финалу! Реакција је хит! (видео)

Моменат који је свима промакао: Камере снимиле Миљковића кад је Анабела испала у финалу! Реакција је хит! (видео)

Курир 12.07.2020
Анабела Атијас освојила је четвто место у ријалитију и тако изгубила од Марка Миљковића. Ово је одушевило Марка, који није могао да сакрије срећу. Марко је почео да се врти на фотељи, а његов осмех био је видљив. На крају је… »
(Видео) Мирко Шијан сачекао задругара: Пољубио га је у уста и направио хаос! "Опа, то нека нова врста пољубаца"

(Видео) Мирко Шијан сачекао задругара: Пољубио га је у уста и направио хаос! "Опа, то нека нова врста пољубаца"

Блиц 12.07.2020
Стефан Карић синоћ је напустио "Задругу" у финалу као осмопласирани, а није крио да је срећан због пласмана. - Ушао сам са неким циљем. Да бих га остварио морао сам да будем "цава". Извињавао сам се мојим друговима, они су… »

Вести дана »