Povezane vesti
Kamere uhvatile Markovu reakciju kad je Anabela ispala iz finala! (video)
Mondo 12.07.2020
Iako je važila za favorita, Anabela nije osvojila glavnu nagradu, ali je to, zamalo, pošlo Marku za rukom! Iako je važila za favorita, Anabela nije osvojila glavnu nagradu, ali je to, zamalo, pošlo Marku za rukom! Iako je važila za favorita od trenutka… »
Momenat koji je svima promakao: Kamere snimile Miljkovića kad je Anabela ispala u finalu! Reakcija je hit! (video)
Kurir 12.07.2020
Anabela Atijas osvojila je četvto mesto u rijalitiju i tako izgubila od Marka Miljkovića. Ovo je oduševilo Marka, koji nije mogao da sakrije sreću. Marko je počeo da se vrti na fotelji, a njegov osmeh bio je vidljiv. Na kraju je Miljković osvojio drugo… »
(Video) Mirko Šijan sačekao zadrugara: Poljubio ga je u usta i napravio haos! "Opa, to neka nova vrsta poljubaca"
Blic 12.07.2020
Stefan Karić sinoć je napustio "Zadrugu" u finalu kao osmoplasirani, a nije krio da je srećan zbog plasmana. - Ušao sam sa nekim ciljem. Da bih ga ostvario morao sam da budem "cava". Izvinjavao sam se mojim drugovima, oni su razumeli zašto sam se ja… »
Vesti dana »

Ubijen bivši predsednik ukrajinskog parlamenta, BBC izvor kaže da se napadač maskirao u Glovo dostavljača
BBC News pre 49 minutajoš 29 povezanih

Nevreme sa jakim vetrom i požarima u Šumadiji, naročito u Čačku i Kragujevcu
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 49 povezanih

Bogdanović povredio zadnju ložu, dalji nastup na EP biće poznat posle dodatnih analiza
Radio 021 pre 24 minutajoš 32 povezane

Niko kao Novak Đoković: Sada je čovek sa najviše pobeda u ovom segmentu! Srbija dobila novog kapitena: Evo ko je novi predvodnik Orlova!
Hot sport pre 19 minutajoš 39 povezanih