Повезане вести

Министар Бранко Ружић позитиван на вирус корона

Министар Бранко Ружић позитиван на вирус корона

Радио 021 12.07.2020
Министар за државну управу и локалну самоуправу Бранко Ружић позитиван је на вирус корона. Министар Ружић је да је позитиван на вирус корона и да је у самоизолацији. "Тачно је, позитиван сам на Цовид-19. Тестирао сам се кад сам… »
Министар Бранко Ружић позитиван на коронавирус

Министар Бранко Ружић позитиван на коронавирус

Н1 Инфо 12.07.2020
Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић потврдио је да је позитиван на ЦОВИД-19. "Тестирао сам се кад сам осетио прве симптоме и након консултација са лекаром да су ми плућа чиста и за да сада имам блаже… »
Ружић: Позитиван сам, не опуштајте се ни секунд

Ружић: Позитиван сам, не опуштајте се ни секунд

Нова 12.07.2020
Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић изјавио је да је позитиван на ковид-19 и да је о томе обавестио све са којима је био у непосредном контакту. Он је у писаној изјави, коју је медијима доставило његово… »
Министар државне управе Србије позитиван на корона вирус

Министар државне управе Србије позитиван на корона вирус

Слободна Европа 12.07.2020
Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић потврдио је да је позитиван на корона вирус. "Тестирао сам се кад сам осетио прве симптоме и након консултација са лекаром да су ми плућа чиста и за да сада имам блаже… »
Још један српски министар позитиван на корону

Још један српски министар позитиван на корону

Спутник 12.07.2020
Министар за државну управу и локалну самоуправу Бранко Ружић позитиван је на вирус корона и налази се у самоизолацији. Он је за Тањуг рекао да је код куће и да се добро осећа. “За сада сам добро. Нема температуре, нема кашља… »
Још један "позитиван" министар: Бранко Ружић у самоизолацији због короне

Још један "позитиван" министар: Бранко Ружић у самоизолацији због короне

Мондо 12.07.2020
Бранко Ружић, министар за државну управу у техничкој влади, позитиван је на корона вирус и налази се у самоизолацији, саопштено је из његове Социјалистичке партије Србије. Бранко Ружић, министар за државну управу у техничкој… »
Бранко Ружић позитиван на корону

Бранко Ружић позитиван на корону

Нова 12.07.2020
Бранко Ружић, министар за државну управу и локалну самоуправу, потврдио је за Тањуг да је позитиван на коронавирус и да је у самоизолацији. Он је рекао да је код куће и да се добро осећа. “За сада сам добро. Нема температуре… »
Дачић: Бранко Ружић позитиван на корону, у самоизолацији

Дачић: Бранко Ружић позитиван на корону, у самоизолацији

Дневник 12.07.2020
БЕОГРАД: Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић позитиван је на вирус корона и налази се у самоизолацији, изјавио је данас шеф српске дипломатије Ивица Дачић. Како је навео за ТВ Прва, то је показатељ да се… »

Вести дана »