Повезане вести

Мута Николић позитиван на ЦОВИД-19: Све је то нормално

Мута Николић позитиван на ЦОВИД-19: Све је то нормално

Н1 Инфо 12.07.2020
Српски тренер Мирослав Мута Николић позитиван је на вирус корона и хоспитализован у клиничко-болничком центру "Драгиша Мишовић". Та информација потврђена је порталу Нова.рс. Српски стручњак је навео да се осећа добро и чак успео… »
Мута Николић: Пазите се, вирус је опасан

Мута Николић: Пазите се, вирус је опасан

Дневник 12.07.2020
БЕОГРАД: Српски кошаркашки тренер Мирослав Мута Николић потврдио је да је позитиван на корона вирус и да је претходно вече пребачен у Клиничко-болнички центар “Драгиша Мишовић”. Николић је то потврдио за портал Нова.рс и у свом… »
Мута је позитиван и кад је позитиван на ЦОВИД-19: Све је то нормално!

Мута је позитиван и кад је позитиван на ЦОВИД-19: Све је то нормално!

Мондо 12.07.2020
"Поручујем људима да се пазе, пазио сам се и ја, избегавао сам окупљања, водио сам рачуна, али се десило, опасан је вирус", рекао је Николић. "Поручујем људима да се пазе, пазио сам се и ја, избегавао сам окупљања, водио… »
Мута поручио да је “све то нормално”, али и – “пазите се!”

Мута поручио да је “све то нормално”, али и – “пазите се!”

Нова 12.07.2020
Мирослав Мута Николић је потврдио за Нова.рс да је хоспитализован, али је, у свом стилу, био веома расположен у разговору. Аутор: Ђорђе Матић Прослављени кошаркашки стручњак је добио позитиван резултат на тесту на коронавирус и… »
Мута Николић пребачен у болницу

Мута Николић пребачен у болницу

Нова 12.07.2020
Мирослав Мута Николић, кошаркашки тренер, позитиван је на коронавирус и пребачен је у болницу. Како је пренео “Курир”, он је примљен у Клиничко-болнички центар Драгиша Мишовић. Прочитајте још: Држава навела спортисте да се… »
Мута Николић у болници због короне

Мута Николић у болници због короне

Моззарт спорт 12.07.2020
И добро се осећа. Још једна личност из света спорта заражена је вирусом корона. Чувени кошаркашки тренер Мирослав Мута Николић има позитиван тест на вирус и због тога је смештен у болницу. Према првим информацијама, Николић се… »
Легендарни тренер завршио у болници: Мута Николић заражен корона вирусом

Легендарни тренер завршио у болници: Мута Николић заражен корона вирусом

Хот спорт 12.07.2020
Некадашњи тренер бројних српских клубова, Мирослав Николић, позитиван је на коронавирус. Дугогодишњи помоћник у репрезентацији Србије пребачен је у болницу, иако се осећа добро. Популарни ‘Мута‘ је задржан на болничком лечењу… »
Мирослав Мута Николић позитиван на корона вирус

Мирослав Мута Николић позитиван на корона вирус

Спортски журнал 12.07.2020
Током тренерске каријере, Николић по два пута је водио Партизан и Црвену звезду, док је као селектор јуниорске репрезентације Србије 2007. године постао шампион света у Новом Саду. Српски кошаркашки тренер Мирослав Мута Николић… »
Мута Николић у болници

Мута Николић у болници

Мондо 12.07.2020
Српски тренер хоспитализован због корона вируса. Српски тренер хоспитализован због корона вируса Мирослав Мута Николић позитиван је на вирус корона и примљен је на болничко лечење. Дугогодишњи помоћник у репрезентацији Србије… »
Мирослав Николић инфициран: Мута има корона вирус, одмах је смештен у болницу

Мирослав Николић инфициран: Мута има корона вирус, одмах је смештен у болницу

Спортал блиц 12.07.2020
Наш чувени кошаркашки стручњак инфицирао се новим корона вирусом. је био позитиван на тестирању на САРС-ЦоВ-2 и због тога је смештен у болницу. Како је објавио "Курир", харизматични тренер се осећа добро, али је из… »
Мута Николић у болници због корона вируса

Мута Николић у болници због корона вируса

Телеграф 12.07.2020
Познати тренер се тренутно осећа добро, али је хоспитализован ради праћења ситуације. Мирослав "Мута" Николић (64) је био позитиван на тестирању на САРС-ЦоВ-2 и због тога је смештен у болницу. Како је објавио "Курир"… »

Вести дана »