Повезане вести
Папа Фрања погођен због претварања Аја Софије у џамију
Н1 Инфо 12.07.2020
Папа Фрања рекао је да је "јако погођен" одлуком Турске да претвори Аја Софију у џамију. "Моје мисли иду у Истанбул, мислим на Аја Софију. Јако се осећам погођено", рекао је папа током недељне молитве. Његове речи први су… »
Папа погођен одлуком о претварању Аја Софије у џамију
Слободна Европа 12.07.2020
Папа Фрања изјавио је 12. јула да је "јако погођен" одлуком Турске да претвори Аја Софију у џамију. "Моје мисли иду у Истанбул, мислим на Аја Софију. Јако се осећам погођено", рекао је папа током недељне молитве. Његове речи… »
Демонстрација моћи и скривање слабости: Шта се крије иза Ердоганове одлуке која је узбуркала свет
Блиц 12.07.2020
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган потписао је у петак уредбу о поновном претварању Аје Софије у џамију. Та одлука је разбеснела многе људе у Турској, али и целом свету. УНЕСЦО је раније апеловао на турске власти да… »
Непријатељ православља! Шта се крије иза Ердоганове одлуке која је разбеснела свет!
Правда 12.07.2020
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган потписао је у петак уредбу о поновном претварању Аје Софије у џамију. Та одлука је разбеснела многе људе у Турској, али и целом свету. УНЕСЦО је раније апеловао на турске власти да… »
Папа повређен одлуком Турске да Аја Софија постане џамија
РТС 12.07.2020
Папа Фрања рекао је да повређен одлуком Турске да музеј Аја Софија постане џамија и да осуђује овакав потез. Током недељне молитве на Тргу светог Петра у Ватикану папа је рекао да мисли на Аја Софију и да је веома повређен… »
Папа Фрања: Осуђујем одлуку да Аја Софија постане џамија
Нова 12.07.2020
Папа Фрања рекао је да повређен одлуком Турске да музеј Аја Софија постане џамија и да осуђује овакав потез. „Моје мисли иду у Истанбул. Мислим на Аја Софију и веома сам повређен,“ рекао је папа током недељне молитве на Тргу… »
Папа Фрања потресен због претварања Аја софије у џамију: Моје мисли иду у Истанбул, осећам се погођено
Курир 12.07.2020
Папа Фрања рекао је данас да је "јако погодјен" одлуком Турске да претвори Аја Софију у џамију. "Моје мисли иду у Истанбул, мислим на Аја Софију. Јако се осећам погодјено", рекао је папа током недељне молитве. Његове речи… »
"Истински ме боли": Папа Фрања тужан због одлуке о Аја Софији
Блиц 12.07.2020
Папа Фрања рекао је да је дубоко погођен и тужан због одлуке Турске да музеј Аја Софија у Истанбулу претвори у џамију. - Моје мисли сада су у Истанбулу. Размишљам о Аја Софији и то ме истински боли - истакао је папа у… »
Аја Софија у центру светске пажње, какве последице ће имати Ердоганов потез
РТС 12.07.2020
Одлука суда у Турској којом се Аја Софија претвара у џамију, одјекнула је широм света. Коментаришу је политичари и они који су забринути за светску баштину. Тако је шеф дипломатије Европске уније изразио жаљење и указао је да… »
Вести дана »

Нешовић: Процедура избора директора Пете београдске гимназије биће спроведена у складу са законом
НИН пре 5 сатијош 35 повезаних