Повезане вести
Ива открила како ће потрошити 50.000 евра, па поменула Филипа: Не знам опсталу везу на даљину...
Телеграф 12.07.2020
Гргуревића је сумирала утиске након победе у "Задрузи 3" Хрватица Ива Гргурић победница је треће сезоне ријалити шоу програма "Задруга", што је чини богатијом за цифру од 50.000 евра. Након тријумфа и победом коју је однела у… »
Ива Гргурић открила како ће потрошити 50.000 евра, а ево чиме ће се бавити након победе у "Задрузи 3"!
Ало 12.07.2020
Ово је њен адут! Синоћ је као бомба одјекнула вест да је нова победница треће сезоне ријалитија "Задруга 3" Она се издвајала као један од фаворита, а за портал је проговорила о својој о победи и учешћу у ријалитију. - Нисам… »
"Нека ме је тих 40 људи мрзело и газило 10 месеци, али ми је битно...": Ива након победе у Задрузи
Телеграф 12.07.2020
Гргуревића је сумирала резултате након победе у ријалитију. Хрватица Ива Гргурић победила је у ријалитију "Задруга 3". Након тријумфа, она је изнела своје утиске о свему што јој се на имању у Шимановцима дешавала ових 10 месеци… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 1 сатјош 31 повезана
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 31 минутајош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 сатјош 32 повезане
Више од 32.000 пријава за легализацију: Не смањује се интересовање грађана за акцију "Свој на своме"
Курир пре 30 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 30 повезаних