Повезане вести

Ива открила како ће потрошити 50.000 евра, па поменула Филипа: Не знам опсталу везу на даљину...

Ива открила како ће потрошити 50.000 евра, па поменула Филипа: Не знам опсталу везу на даљину...

Телеграф 12.07.2020
Гргуревића је сумирала утиске након победе у "Задрузи 3" Хрватица Ива Гргурић победница је треће сезоне ријалити шоу програма "Задруга", што је чини богатијом за цифру од 50.000 евра. Након тријумфа и победом коју је однела у… »
Ива Гргурић открила како ће потрошити 50.000 евра, а ево чиме ће се бавити након победе у "Задрузи 3"!

Ива Гргурић открила како ће потрошити 50.000 евра, а ево чиме ће се бавити након победе у "Задрузи 3"!

Ало 12.07.2020
Ово је њен адут! Синоћ је као бомба одјекнула вест да је нова победница треће сезоне ријалитија "Задруга 3" Она се издвајала као један од фаворита, а за портал је проговорила о својој о победи и учешћу у ријалитију. - Нисам… »
"Нека ме је тих 40 људи мрзело и газило 10 месеци, али ми је битно...": Ива након победе у Задрузи

"Нека ме је тих 40 људи мрзело и газило 10 месеци, али ми је битно...": Ива након победе у Задрузи

Телеграф 12.07.2020
Гргуревића је сумирала резултате након победе у ријалитију. Хрватица Ива Гргурић победила је у ријалитију "Задруга 3". Након тријумфа, она је изнела своје утиске о свему што јој се на имању у Шимановцима дешавала ових 10 месеци… »

Вести дана »