Povezane vesti

Anabela i Luna nisu u kontaktu nakon finala "Zadruge 3" Prvi intervju Atijasove: "Osećam da sam je izgubila, ništa više…

Anabela i Luna nisu u kontaktu nakon finala "Zadruge 3" Prvi intervju Atijasove: "Osećam da sam je izgubila, ništa više…

Blic 12.07.2020
Pevačica Anabela Atijas je u sinoćnjem superfinalu "Zadruge 3" osvojila četvrto mestoi,a bila je razočarana zbog toga. Sada je rešila da ispriča sve o ćerki, Slobi Radanoviću, Kiji Kockar, bivšem surpguu Gagiju i odnosu sa Andrejom Atijasom… »
Više nikom ništa ne praštam! Anabela se osvrnula na dane u rijalitiju, a tek Luna o svom paklu što je progovorila!

Više nikom ništa ne praštam! Anabela se osvrnula na dane u rijalitiju, a tek Luna o svom paklu što je progovorila!

Kurir 12.07.2020
Anabela Atijas sumirala je utiske nakon izlaska iz "Zadruge 3", pa istakla kako njen "oprost i pokajanje više niko neće dobiti", ali da joj je i te kako drago što su joj pojedinci dali šancu. "Ovo mi deluje kao da sam se sve vreme tukla i svađala… »
Atijasova o bivšem mužu, kiji, slobi i propalom odnosu sa ćerkom?! A sad planira svadbu: Otkrila sve tajne!

Atijasova o bivšem mužu, kiji, slobi i propalom odnosu sa ćerkom?! A sad planira svadbu: Otkrila sve tajne!

Kurir 12.07.2020
Anabela Atijas osvojila je četvrto mesto, pa po izlasku iz "Zadruge 3" otkrila da se oseća neobično srećno i rasterećeno, iako je sezona bila krajnje turbulentna. Kako dalje navodi, od superfinalne večeri sa ćerkom Lunom nije u kontaktu, ali… »

Vesti dana »