Повезане вести

Анабела и Луна нису у контакту након финала "Задруге 3" Први интервју Атијасове: "Осећам да сам је изгубила, ништа више неће…

Анабела и Луна нису у контакту након финала "Задруге 3" Први интервју Атијасове: "Осећам да сам је изгубила, ништа више неће…

Блиц 12.07.2020
Певачица Анабела Атијас је у синоћњем суперфиналу "Задруге 3" освојила четврто местои,а била је разочарана због тога. Сада је решила да исприча све о ћерки, Слоби Радановићу, Кији Коцкар, бившем сурпгуу Гагију и односу са… »
Атијасова о бившем мужу, кији, слоби и пропалом односу са ћерком?! А сад планира свадбу: Открила све тајне!

Атијасова о бившем мужу, кији, слоби и пропалом односу са ћерком?! А сад планира свадбу: Открила све тајне!

Курир 12.07.2020
Анабела Атијас освојила је четврто место, па по изласку из "Задруге 3" открила да се осећа необично срећно и растерећено, иако је сезона била крајње турбулентна. Како даље наводи, од суперфиналне вечери са ћерком Луном није у… »
Више ником ништа не праштам! Анабела се осврнула на дане у ријалитију, а тек Луна о свом паклу што је проговорила!

Више ником ништа не праштам! Анабела се осврнула на дане у ријалитију, а тек Луна о свом паклу што је проговорила!

Курир 12.07.2020
Анабела Атијас сумирала је утиске након изласка из "Задруге 3", па истакла како њен "опрост и покајање више нико неће добити", али да јој је и те како драго што су јој појединци дали шанцу. "Ово ми делује као да сам се све… »

Вести дана »