Повезане вести
"Људи, уозбиљите се! Не смем да напишем колико их преживи респиратор!"
Мондо 12.07.2020
Докторка која ради у ковид амбуланти описала како изгледају смене здравствених радника док траје епидемија и упутила важну поруку свима! Докторка која ради у ковид амбуланти описала како изгледају смене здравствених радника док… »
Порука докторке данијеле из ковид амбуланте: Не смем написати колико пацијената преживи респиратор! Људи, уозбиљите се
Курир 12.07.2020
Данијела Мусулин ради у ковид амбуланти, и њена смена траје и по 12 сати. Нема времена за тоалет, нема апетит. Њен статус на Фејсбуку изазвао је многобројне реакције, а ми вам га преносимо у целости. "Ноћ, 3 сата. Последњи… »
Др Данијела очајна: Вас је пуно, нас мало, не смем написати колики проценат људи преживи респиратор
Телеграф 12.07.2020
"Вас је пуно, а нас мало и ми се разбољевамо од те исте короне" Данијела Мусулин проводи ноћ у ковид амбуланти. Дванаест сати на ногама посматра колоне пацијената. Стиже јој тужна вест о смрти колеге од исте те болести против… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 21 минутајош 1 повезана

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 7 сатијош 1 повезана