Povezane vesti
Atraktivna policajka iz Valjeva: Imam nešto važno da vam kažem, narode moj
Mondo 12.07.2020
S.O., policajka iz Valjeva oglasila se povodom protesta i nemira ispred Skupštine Srbije. S.O., policajka iz Valjeva oglasila se povodom protesta i nemira ispred Skupštine Srbije. "Osuđivanje i agresivnost, nezadovoljstvo i isfrustriranost, depresija i… »
Poruka policajke pod punom opremom: Ja sam mom detetu i otac i majka i imam nešto važno da vam kažem, narode moj
Blic 12.07.2020
Verovatno se sećate Svetlane Obradović, poznatije kao prelepe policajke Cece iz Valjeva koja je svojom otvorenošću, ali i specifičnom pojavom privukla veliku pažnju javnosti. Blic je pisao o njoj početkom ove godine kada je njen Instagram profil postao… »
Vesti dana »

Protest ispred Filozofskog u Novom Sadu – dekan Alanović nudi dijalog, studenti mu dali dva sata da odgovori na zahteve
RTS pre 55 minutajoš 48 povezanih

Ovo je napadač iz škole! Na šaržeru napisao "ubiti Donalda Trampa", ostavio poruku i na ćirilici, snimao se! Pucao na decu dok su se molila! (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane

Turska se ne šali: Letonci deklasirani na startu Evrobasketa! Đoković se mučio pa rutinirao rivala: Svajdi sat vremena snage za Novaka!
Hot sport pre 21 minutajoš 36 povezanih

„Srbija – evropska Severna Koreja“: Hrvatski mediji o razgovorima direktora Telekoma i UG o smeni direktorke UM
Cenzolovka pre 3 satajoš 25 povezanih