Povezane vesti
Predsednik: Zamolio sam policiju da reaguje samo ako mora, autoputeve neće niko blokirati
RTV 12.07.2020
BEOGRAD - Obećao sam mir i stabilnost i biće i mira i stabilnosti, jer nikada nasilnici i huligani neće da pobede, poručio je predsednik Aleksandar Vučić povodom nasilnih protesta ispred Doma Narodne skupštine poslednjih dana. Naveo je da se ne plaši… »
Vučić: Zamolio sam policiju da reaguje samo ako mora
Nova 12.07.2020
Obećao sam mir i stabilnost i biće i mira i stabilnosti, jer nikada nasilnici i huligani neće da pobede, poručcio je predsednik Aleksandar Vučić povodom nasilnih protesta ispred Doma Narodne skupštine poslednjih dana. Naveo je da se ne plaši nikavih… »
Vučić o protestima: Zamolio sam policiju da reaguje samo ako baš mora
Kurir 12.07.2020
Obećao sam mir i stabilnost i biće i mira i stabilnosti, jer nikada nasilnici i huligani neće da pobede, poručio je predsednik Aleksandar Vučić povodom nasilnih protesta ispred Doma Narodne skupštine poslednjih dana. Naveo je da se ne plaši nikavih… »
Vesti dana »
Vreme danas oblačno i hladno, uslovi za vozače otežani u planinskim krajevima
Danas pre 4 satijoš 19 povezanih
Odloženo suđenje aktivistima zbog bolesti tužioca Josimovića
NoviSad.com pre 22 minutajoš 21 povezana
Danas protest ispred suda u Novom Sadu zbog usvajanja Mrdićevih zakona
Mašina pre 3 satajoš 9 povezanih
Od danas počinje elektronsko podnošenje prijava za upis dece u vrtić: Ovo je način kako to da uradite
Danas pre 3 satajoš 15 povezanih
"Novak bi pobedio samo da je Alkaraz igrao loše": Nadal bez razloga dosipa ulje na vatru
Mondo pre 21 minutajoš 18 povezanih