Povezane vesti
Predsednik: Zamolio sam policiju da reaguje samo ako mora, autoputeve neće niko blokirati
RTV 12.07.2020
BEOGRAD - Obećao sam mir i stabilnost i biće i mira i stabilnosti, jer nikada nasilnici i huligani neće da pobede, poručio je predsednik Aleksandar Vučić povodom nasilnih protesta ispred Doma Narodne skupštine poslednjih dana. Naveo je da se ne plaši… »
Vučić: Zamolio sam policiju da reaguje samo ako mora
Nova 12.07.2020
Obećao sam mir i stabilnost i biće i mira i stabilnosti, jer nikada nasilnici i huligani neće da pobede, poručcio je predsednik Aleksandar Vučić povodom nasilnih protesta ispred Doma Narodne skupštine poslednjih dana. Naveo je da se ne plaši nikavih… »
Vučić o protestima: Zamolio sam policiju da reaguje samo ako baš mora
Kurir 12.07.2020
Obećao sam mir i stabilnost i biće i mira i stabilnosti, jer nikada nasilnici i huligani neće da pobede, poručio je predsednik Aleksandar Vučić povodom nasilnih protesta ispred Doma Narodne skupštine poslednjih dana. Naveo je da se ne plaši nikavih… »
Vesti dana »

Minimalna zarada u Srbiji biće 551 evro od januara 2026. godine, odluku donosi Vlada
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 40 povezanih

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: kraj toplog perioda i dolazak olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 30 povezanih

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 29 povezanih

Na panelu u EP dogovoren rad na šest pitanja: Finansiranje Srbije od EU, sankcije i status SNS u EPP
Beta pre 2 minutajoš 21 povezana