Повезане вести
Председник: Замолио сам полицију да реагује само ако мора, аутопутеве неће нико блокирати
РТВ 12.07.2020
БЕОГРАД - Обећао сам мир и стабилност и биће и мира и стабилности, јер никада насилници и хулигани неће да победе, поручио је председник Александар Вучић поводом насилних протеста испред Дома Народне скупштине последњих дана… »
Вучић: Замолио сам полицију да реагује само ако мора
Нова 12.07.2020
Обећао сам мир и стабилност и биће и мира и стабилности, јер никада насилници и хулигани неће да победе, поручцио је председник Александар Вучић поводом насилних протеста испред Дома Народне скупштине последњих дана. Навео је да… »
Вучић о протестима: Замолио сам полицију да реагује само ако баш мора
Курир 12.07.2020
Обећао сам мир и стабилност и биће и мира и стабилности, јер никада насилници и хулигани неће да победе, поручио је председник Александар Вучић поводом насилних протеста испред Дома Народне скупштине последњих дана. Навео је да… »
Вести дана »
Ниш под водом! Киша претворила улице у реке и језера, а неће стати до суботе: Ево када се очекује прави потоп (фото/видео)
Блиц пре 43 минутајош 1 повезана
Почиње суђење за трагедију у дискотеци у Кочанима: Међу оптуженима за страдање 63 особе - власник објекта, градоначелник, неколико министара...
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Чека се Трампов потпис: И Сенат САД усвојио закон о објављивању Епстајнових досијеа
Курир пре 43 минутајош 4 повезане
Трамп срдачно примио у Вашингтону саудијског предстолонаследника Мохамеда бин Салмана
Данас пре 4 сатијош 1 повезана