Повезане вести

Јакшић: Путин штити СПС, а Вучић је дисциплинује

Јакшић: Путин штити СПС, а Вучић је дисциплинује

Нова 13.07.2020
Спољнополитички коментатор Бошко Јакшић је изјавио да "све што смо синоћ чули од председника Александра Вучића, укључујући и његово мишљење о изјавама Ивице Дачића, сматрајући их глупим, јесте најотворенија критика, ако не и… »
Бошко Јакшић: Путин штити СПС, а Вучић је 'дисциплинује'

Бошко Јакшић: Путин штити СПС, а Вучић је 'дисциплинује'

Бета 13.07.2020
Спољнополитички коментатор Бошко Јакшић је изјавио агенцији Бета да "све што смо синоћ чули од председника Александра Вучића, укључујући и његово мишљење о изјавама Ивице Дачића, сматрајући их глупим, јесте најотворенија… »
Ђукић Дејановић о Вучићевим оптужбама: СПС је била савестан део Владе Србије

Ђукић Дејановић о Вучићевим оптужбама: СПС је била савестан део Владе Србије

Данас 13.07.2020
Потпредседница Социјалистичке партије Србије (СПС), Славица Ђукић Дејановић, казала је агенцији Бета да себе не види у оптужбама председника Србије и владајуће СНС, Александра Вучића, на рачун функционера СПС-а. Вучић је синоћ на… »
Вучић: Молим све за више дисциплине и одговорности због короне, срећом вечерас нема ни 500 људи на протестима

Вучић: Молим све за више дисциплине и одговорности због короне, срећом вечерас нема ни 500 људи на протестима

Блиц 13.07.2020
- Молим људе за одговорност и дисциплину, како бисмо што пре победили корону - рекао је вечерас председник Србије Александар Вучић, гостујући у емисији "Хит твит". Коменатаришући број окупљених на протестима у Беогхраду и… »
Вучић: У СПС има велики број функционера који мисле да сам им ја покварио снове, јер овако мање могу да краду

Вучић: У СПС има велики број функционера који мисле да сам им ја покварио снове, јер овако мање могу да краду

Блиц 12.07.2020
- У СПС-у имате функционерски део, поштене људе и оне који то нису, имате највећи део народа који је гласао за СПС, који су добри домаћини, али има и велики број функционера који мисле да им је Вучић покварио снове - рекао је… »

Вести дана »