Povezane vesti
Anabela NEMA MIRA ni posle Zadruge! Zabrinuta za ZDRAVLJE ćerke!
Svet & Skandal 13.07.2020
Anabela Atijas koja je svoje turbulentno učešće u Zadruzi opravdala kao četvrtoplasirana, nakon izlaska se često oglašava putem Instagrama, odgovara na pitanja svojih pratilaca i sa njima sumira utiske. “NEMOJTE MI SUDITI” Naime, ona je preko lajva… »
Problemi u domu anabele Atijas: Pevačica u strahu, ćerka Blankica nije dobro, evo o čemu se radi
Blic 13.07.2020
Anabela Atijas u finalu "Zadruge 3", koje je održano pre dve večeri, osvojila je četvrto mesto, a po dolasku u dom sačekali su je problemi. Naime, Anabelina najmlađa ćerka Blankica se razbolela. - Presrećna sam što sam u svojoj kući, ali malo sam se… »
Vesti dana »
„Studentska lista – Studenti pobeđuju” – Iz Niša na listi najviše profesora Univerziteta
Gradski portal 018 pre 6 satijoš 48 povezanih
Srbija pobegla od Italije?! Ovako izgleda tabela posle još jednog čudesnog preokreta odbojkaša na Evropskom prvenstvu
Kurir pre 55 minutajoš 26 povezanih
RIK raspravlja da li je Vučić u sukobu interesa kao nosilac izborne liste Ujedinjena Srbija
Nova pre 10 minutajoš 39 povezanih
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 310 povezanih
Tačiju i trojici bivših pripadnika OVK višegodišnje kazne za ratne zločine na Kosovu, nezadovoljstvo u Prištini
BBC News pre 45 minutajoš 27 povezanih