Povezane vesti
Brnabić: Država ne krivi građane zbog porasta broja zaraženih
Vesti online 13.07.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da država ne pripisuje krivicu građanima zbog povećanja broja zaraženih od virusa korona i istakla da to nikada nije radila ni ona, ni Krizni štab, ni predsednik Aleksandar Vučić. Brnabić je na… »
"Pogrešili smo, svi su grešili": Brnabić: Nisam ja predviđala zatišje na leto, to su svi činili
Blic 13.07.2020
Premijerka Ana Brnabić je odgovarajući na pitanja novinara rekla "da nije tačno sigurna kako su novinari shvatili da je krivica svaljena na građane". - Ja nisam nijedan jedini put krivicu svalila na građane. Ja kada sam pričala da nismo dovoljno… »
Brnabić: Pogrešili smo, ovo je novi virus o kome se ne zna ništa!
Mondo 13.07.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić istakla je danas da ni ona ni prdsednik Srbije Aleksandar Vučić nisu svalili krivicu na građane zbog porasta broja novozaraženih od korona virusa. Premijerka Srbije Ana Brnabić istakla je danas da ni ona ni prdsednik… »
Vesti dana »
Komisija uzima licence za rad inženjerima koji su radili na Železničkoj stanici u Novom Sadu?
Nova pre 2 satajoš 84 povezane
Grobari mu nisu oprostili: Vatren doček za Mirotića u Beogradu! (video)
Hot sport pre 48 minutajoš 32 povezane
Sve prognoze najavljuju sneg u Srbiji: Za vikend smrzavanje, temperature idu u minus
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih
"Nećemo se predati!" Selektor ženske teniske Srbije reprezentacije veruje u preokret protiv Švajcarske
Večernje novosti pre 1 satjoš 25 povezanih