Povezane vesti
Srpska sportistkinja prošla pakao korone! Odbojkašica se lečila 52 dana, a sada je progovorila o svemu!
Sportal blic 13.07.2020
Odbojkašica Kleka Sofija Deurić preležala je korona virus, a njena borba trajala je skoro dva meseca. Ova 25-godišnja odbojkašica nakon što se oporavila donirala je krvnu plaznu, kako bi pomogla ljudima koji se bore sa virusom, a kako to može da učini… »
U izolaciji 52 dana - Sofija: Niko nije toliko dugo bio pozitivan
Sportski žurnal 13.07.2020
Odbojkašica Kleka Sofija Deurić preležala kovid 19 i donirala krvnu plazmu. Sofija Deurić, srednji bloker Kleka, nije želela da se eksponira i bude u centru pažnje tokom pandemije koronavirusa, koja je potresla planetu. Uostalom, Sofijina priča je iznad… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 4 minutajoš 35 povezanih

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 9 minutajoš 29 povezanih

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 5 satijoš 26 povezanih

U 18 časova nevreme stiže u ove delove Srbije: Pogledajte gde će se olujni oblaci kretati iz sata u sat
Mondo pre 59 minutajoš 55 povezanih

"Ustao sam, oborio ga, oduzeo mu telefon i držao mu ruke do sletanja": Oglasio se Srbin heroj iz aviona
Mondo pre 29 minutajoš 26 povezanih