Povezane vesti
Načelnik Beogradske policije: Policajci na protestima trpe nasilje, reaguju tek kada im je život ugrožen
Radio 021 13.07.2020
Načelnik Policijske uprave za grad Beograd Milan Stanić izjavio je danas da su policajci u prethodnim danima na protestima trpeli nasilje i da nisu oni napali okupljene, već su intervenisali i to tek kada su im životi bili ugroženi, saopštilo je… »
Načelnik beogradske policije: Policajci su ti koji su trpeli nasilje na protestima
Danas 13.07.2020
Načelnik Policijske uprave za grad Beograd Milan Stanić izjavio je danas da su policajci ti koji su tokom nedavnih protesta u glavnom gradu „trpeli nasilje“. Po njegovim rečima, nisu policajci napali okupljene, već su intervenisali „i to tek kada su im… »
Stanić: Policija je prethodnih dana trpela nasilje
Dnevnik 13.07.2020
BEOGRAD: Posao policijskih službenika je da osiguraju bezbednost građana naše zemlje, da zaštite imovinu i obezbede poštovanje zakona i mi ga obavljamo časno, pošteno i profesionalno, naveo je u saopštenju načelnik Policijske uprave Beograd Milan Stanić… »
Stanić: "Mi smo ti koji smo trpeli nasilje, intervenisali smo u trenutku kada su nam životi bili ugroženi"
Srbija danas 13.07.2020
Na vaš patriotizam izražen u pevanju rodoljubivih pesama, poručujemo vam - mi smo živote za Srbiju dali - napisao je načelnik Policijske uprave za Beograd. Načelnik Policijske uprave za grad Beograd Milan Stanić izjavio je danas da je posao policijskih… »
Vesti dana »

Nižu se hitna upozorenja RHMZ! Ovo je najnovije: U naredna 2 sata ovi delovi Srbije da se spreme za obilan pljusak, grmljavinu i jak vetar!
Blic pre 33 minutajoš 73 povezane

CPE: Novi obračun – plata za život u Srbiji iznosi 150.670 dinara
Nova ekonomija pre 3 satajoš 41 povezana

Da li su nam tenkovi na ulicama zaista bili potrebni? Pogledajte samo kako je već prvog dana priprema za paradu stradao asfalt VIDEO
Nova pre 2 satajoš 22 povezane

FOTO Uvredljive poruke ispisane na ulazu u zgradu u kojoj živi košarkaš Nikola Kalinić
Radio 021 pre 28 minutajoš 14 povezanih

Ko je Erika Kirk: Udovica ubijenog Čarlija Kirka, bivša misica, neposredno pre ubistva objavila zagonetnu poruku
Mondo pre 53 minutajoš 20 povezanih