Повезане вести
Бразилац ударио по звезди: Био сам без плате, са трудном супругом! Срећом, имали смо уштеђевину!
Хот спорт 13.07.2020
Уколико питате Звездаше памте ли бразилског фудбалера Едсона да Силву, вероватно се њега неће сетити, а они који га памте, памте га као један од највећих промашаја клуба. Чини се да ни његове импресије из Београда нису нешто… »
Бразилац ударио по звезди: Био сам без плате, са трудном супругом! Срећом, имали смо уштеђевину!
Хот спорт 13.07.2020
Уколико питате Звездаше памте ли бразилског фудбалера Едсона да Силву, вероватно се њега неће сетити, а они који га памте, памте га као један од највећих промашаја клуба. Чини се да ни његове импресије из Београда нису нешто… »
Највећи Звездин промашај у последњих пет година: "Нису ме плаћали, супруга ми је била у осмом месецу..."
Спортске.нет 13.07.2020
Један од слабијих играча Црвене звезде у последњих неколико година говорио је бразилским медијима. Навијачи Црвене звезде не воле превише када им се помене Едсон Да Силва. Овај фудбалер је дошао као велико појачање, али је… »
Бразилац критиковао Звезду због лошег односа
Спортски журнал 13.07.2020
Мирасол, Ред бул, Лондрина, Гуарани, Новоризонтино били су му следеће станице после одласка са Маракане. Едсон Силва (34) и Црвена звезда су раскинули сарадњу, бразилски штопер је уговорио финансијске услове растанка и може да… »
Едсон ударио по Звезди: Није било новца, клуб није помогао трудној жени
Моззарт спорт 13.07.2020
„Да нисам имао уштеђевину било би још теже“, поручио некадашњи штопер црвено-белих. Навијачи Црвене звезде сигурно се добро сећају бразилског штопера Едсона да Силве. Снажни дефанзивац је стигао у јануару 2016. године, као… »
Вести дана »
Претежно сунчано и топло, температура до 31 степен: Какво време нас очекује данас
НИН пре 1 сатјош 20 повезаних
Никола Јокић изабран у идеалну петорку НБА лиге: Уз српског аса Вембањама, Дончић, Гилџес-Александер и Канингем
Дневник пре 22 минутајош 17 повезаних
Пад цена нафте у свету након најаве о постизању споразума између САД и Ирана
Блиц пре 42 минутајош 10 повезаних