Повезане вести

Бразилац ударио по звезди: Био сам без плате, са трудном супругом! Срећом, имали смо уштеђевину!

Бразилац ударио по звезди: Био сам без плате, са трудном супругом! Срећом, имали смо уштеђевину!

Хот спорт 13.07.2020
Уколико питате Звездаше памте ли бразилског фудбалера Едсона да Силву, вероватно се њега неће сетити, а они који га памте, памте га као један од највећих промашаја клуба. Чини се да ни његове импресије из Београда нису нешто… »

Хот спорт 13.07.2020
Уколико питате Звездаше памте ли бразилског фудбалера Едсона да Силву, вероватно се њега неће сетити, а они који га памте, памте га као један од највећих промашаја клуба. Чини се да ни његове импресије из Београда нису нешто… »
Највећи Звездин промашај у последњих пет година: "Нису ме плаћали, супруга ми је била у осмом месецу..."

Највећи Звездин промашај у последњих пет година: "Нису ме плаћали, супруга ми је била у осмом месецу..."

Спортске.нет 13.07.2020
Један од слабијих играча Црвене звезде у последњих неколико година говорио је бразилским медијима. Навијачи Црвене звезде не воле превише када им се помене Едсон Да Силва. Овај фудбалер је дошао као велико појачање, али је… »
Бразилац критиковао Звезду због лошег односа

Бразилац критиковао Звезду због лошег односа

Спортски журнал 13.07.2020
Мирасол, Ред бул, Лондрина, Гуарани, Новоризонтино били су му следеће станице после одласка са Маракане. Едсон Силва (34) и Црвена звезда су раскинули сарадњу, бразилски штопер је уговорио финансијске услове растанка и може да… »
Едсон ударио по Звезди: Није било новца, клуб није помогао трудној жени

Едсон ударио по Звезди: Није било новца, клуб није помогао трудној жени

Моззарт спорт 13.07.2020
„Да нисам имао уштеђевину било би још теже“, поручио некадашњи штопер црвено-белих. Навијачи Црвене звезде сигурно се добро сећају бразилског штопера Едсона да Силве. Снажни дефанзивац је стигао у јануару 2016. године, као… »

Вести дана »