Povezane vesti
Miki Mećava pobegao iz Kovid bolnice
Nova 13.07.2020
Narodni pevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava, kako prenose domaći mediji, danas je u poslepodnevnim časovima samoinicijativno napustio "Arenu" koja je pretovorena u Kovid bolnicu. Naime, pevač je dve nedelje bio u bolnici, a danas je… »
Oglasio se Miki Mećava nakon priča da je pobegao iz bolnice: Jedan doktor se nije slagao sa tim, ali ja sam otišao!
Kurir 13.07.2020
Danas je oko 18.30 časova iz Kovid bolnice "Arena" bez odobrenja i bez zaštitne opreme izašao Milan Obradović (58), poznatiji kao Miki Mećava. Nakon priča da policija traga za njim, oglasio se i on, a evo kako se oseća: "Danas mi je bilo normalno… »
Domaći pevač pobegao iz kovid bolnice!
Mondo 13.07.2020
Policija TRAGA ZA NJIM! Policija TRAGA ZA NJIM! Domaći pevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava navodno je oko 18:30 časova pobegao iz kovid bolnice "Arena", prenosi portala "Objektiv". Navodi se da policija traga za njim. Pevač i bivši… »
Policija traga za njim! Miki Mećava pobegao iz kovid bolnice!
Alo 13.07.2020
Neprimereno! Danas je oko 18.30 časova iz Kovid bolnice "Arena" bez odobrenja i bez zaštitne opreme izašao Milan Obradović (58), poznatiji kao On je u bolnici bio jer je pozitivan na koronavirus. Policija traga za njim. Miki se pre nekoliko dana javio… »
Vesti dana »
(Video) "nismo tipična balkanska porodica, ne pitaju me kada ćeš da se udaš, da rađaš": Milica Todorović o roditeljima, bratu i sestrama: "Nikada nismo rekli polubrat ili polusestra"
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
Ovo je prilika da sednemo za sto svi zajedno! Ministarka Macura uputila otvoreno pismo studentima: "Uvažavam energiju i spremnost da se bore za ono što veruju"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
"Najoštrije demantujemo laži koje se šire društvenim mrežama": Dačić reagovao na dezinformacije da će policija u toku noći intervenisati protiv okupljenih na studentskoj blokadi
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Torta na tri sprata, vatromet i ogromni baloni: Mala Mija baki pevala pesmicu, Anabela sa unukama oduvala svećice - Luna puca od sreće
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Brnabić: Čula sam puno besmislenih pretnji od opozicije, očekujem da dođu na Kolegijum
Danas pre 3 satajoš 1 povezana