Повезане вести
Стручњак упозорава: Одложити Суперлигу – ‘Не знам колико је паметно играти у овим условима’
Хот спорт 13.07.2020
Угледни српски картиолог и председник Медицинске комисије ФС Србије доктор Миљко Ристић сматра да није паметно играти фудбал у оваквим условима. Суперлига би требало да почне 1. августа, док је за 15. август заказан почетак Прве… »
Супер лига се одлаже?
Спортске.нет 13.07.2020
Свашта може да се деси... Као да нам је мало било одлагања спорта, дефинитивно нас чека још... Можда тако буде и са Супер лигом Србије због епидемиолошке ситуације у нашој земљи, почетак је заказан за 1. август, али је све то… »
Неизвестан почетак Суперлиге 1. августа!
Мондо 13.07.2020
"Не знам колико је паметно да се фудбал игра у оваквим условима", каже председник Медицинске комисије ФСС, професор доктор Миљко Ристић. "Не знам колико је паметно да се фудбал игра у оваквим условима", каже председник… »
Вести дана »
Правосуђе поново на мети власти, Ђукановић тражи да ВСС "санкционише судије које подржавају студенте"
Н1 Инфо пре 1 сатјош 23 повезане
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 5 сатијош 34 повезане
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Ало пре 1 сатјош 51 повезана
„Надам се да ће остати свој“: Моћне речи за новог шампиона Формуле 1
Нова пре 2 сатајош 47 повезаних