Povezane vesti
Dačić: Rekao sam Tončevu da se izvini Vučiću
Nova 14.07.2020
Svako mora da snosi odgovornost za izjave koje su u suprotnosti sa politikom Socijalističke partije Srbije i rekao sam Novici Tončevu da se izvini Aleksandru Vučiću zbog neprimerene izjave, izjavio je predsednik SPS Ivica Dačić. On je za B92 rekao… »
Dačić: Tončev da se izvini Vučiću zbog neprimerene izjave
Danas 13.07.2020
Svako mora da snosi odgovornost za izjave koje su u suprotnosti sa politikom Socijalističke partije Srbije (SPS) i rekao sam Novici Tončevu da se izvini Aleksandru Vučiću zbog neprimerene izjave, izjavio je danas predsednik SPS Ivica Dačić. On je za… »
Vesti dana »
I Nebojša Šurlan prevezen u Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Euronews pre 16 minutajoš 75 povezanih
U Srbiji uhapšeno osam osoba zbog krijumčarena kokaina iz Južne Amerike u Evropu
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 35 povezanih
POSKUPELI I NAFTA I ZLATO: Tržište uznemireno Trampovim najavama da će da uvede sveobuhvatne nove carine na proizvode iz Meksika, Kanade i Kine
Kurir pre 1 satjoš 33 povezane
Bila je divno dete i dobra devojčica, ovo je užas šta smo saznali: Muk u ivanjičkom naselju Senjak u kom je majka ubila bebu, patronaža ih obilazila i bilo sve u redu (FOTO)
RINA pre 2 satajoš 28 povezanih
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje u Beogradu; Vučić: Srbija ume da pamti i biće uvek uz vaš narod
RTS pre 2 satajoš 22 povezane