Повезане вести

Део СПС ми ради о глави

Део СПС ми ради о глави

Вести онлине 14.07.2020
Лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић уверава да му не пада на памет да ради против Александра Вучића, тврдећи да је учешће дела људи из његове партије на протестима против власти део специјалног рата, у којем је… »
Трзавице у СПС: "Коме се не допада нека изађе сам или ћемо га искључити"

Трзавице у СПС: "Коме се не допада нека изађе сам или ћемо га искључити"

Мондо 14.07.2020
После поруке лидера Социјалистичке партије Србије Ивице Дачића, огласио се и један од његових најближих сарадника Александар Антић. После поруке лидера Социјалистичке партије Србије Ивице Дачића, огласио се и један од његових… »
Петар Шкундрић: Тврдокорни социјалиста

Петар Шкундрић: Тврдокорни социјалиста

Данас 14.07.2020
Личност Данас Као гром из ведра неба одјекнула је информација да је међу ухапшеним демонстрантима који су насилно желели да уђу у Скупштину Србије био и Владимир Шкундрић, син истакнутог функционера Социјалистичке партије Србије… »
Дачић: Побуна у СПС-у

Дачић: Побуна у СПС-у

Слободна Европа 14.07.2020
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је да је на делу "побуна дела људи" из СПС против њега. Коментаришући присуство појединих чланова странке на протестима против власти и изјаве појединих… »
Социјалисти (не)ће бити опозиција

Социјалисти (не)ће бити опозиција

Данас 14.07.2020
Шта ће бити са владајућом коалицијом након што су доведени у везу поједини антивладини демонстранти са врхом СПС Након што су људи блиски функционерима и министрима Социјалистичке партије Србије учествовали активно у… »
Дачић: Побуна дела људи из СПС против мене, нећу да радим против Вучића

Инсајдер 14.07.2020
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је данас, коментаришући присуство појединих чланова странке на протестима против власти и изјаве појединих функционера социјалиста у вези односа према СНС, да је… »
Дачић: Нећу радити против Вучића макар не био председник СПС

Пресс 14.07.2020
Нећу радити против председника Александра Вучића, а ако СПС већински хоће да ради против Вучића, сигурно нећу у томе учествовати нити више остати на месту председника СПС-а, поручио је данас лидер социјалиста и министар спољних… »

Нова 14.07.2020
Нећу радити против председника Александра Вучића, а ако СПС већински хоће да ради против Вучића, сигурно нећу у томе учествовати нити више остати на месту председника СПС-а, поручио је данас лидер социјалиста и министар спољних… »
Дачић: На делу је побуна дела људи из СПС против мене. Ја да радим против интереса Вучића нећу…

Дачић: На делу је побуна дела људи из СПС против мене. Ја да радим против интереса Вучића нећу…

Недељник 14.07.2020
(БЕТАПХОТО/ВЛАДА СРБИЈЕ/СЛОБОДАН МИЉЕВИЦ/МО) Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је данас да је на делу “побуна дела људи” из СПС против њега. Коментаришући присуство појединих чланова странке на… »

Данас 14.07.2020
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је данас да је на делу „побуна дела људи“ из СПС против њега. Коментаришући присуство појединих чланова странке на протестима против власти и изјаве појединих… »
“Нећемо толерисати оне који угрожавају политику Дачића”

“Нећемо толерисати оне који угрожавају политику Дачића”

Нова 14.07.2020
Функционери Социјалистичке партије Србије (СПС) Ðорђе Милићевић и Владан Заграђанин оценили су да су Србији данас најпотребнији јединство, мир и политичка стабилност, и додали да у својим редовима неће толерисати ни функционере… »
Дачић: Тончев да се извини Вучићу

Дачић: Тончев да се извини Вучићу

Бујановачке 14.07.2020
Бујановац, Сурдулица, Београд, 14. јули 2020. (Фото Фонет принтскрин)-Рекао сам Новици Тончеву да се извини Александру Вучићу због непримерене изјаве, изјавио је председник СПС Ивица Дачић. Он је додао да свако мора да сноси… »

Вести дана »