Povezane vesti
Pulmolog koji je Vučiću poručio da "prestane da se*e": Znate li da nam je životni vek među najkraćim u Evropi
Pravda 14.07.2020
Ko ne leti ne može da padne. Toliko sam srećan što sam '90. u SKC-u bio na koncertu benda koji je bolje prašio od MC5 i Stoogesa, Robne kuće. Bend je nakon par singlova nestao sa scene, ali i danas kada ih pustite, shvatate da je ta trominutna forma… »
Piše Dejan Žujović: Nahranite gladne
Nova 14.07.2020
Ko ne leti ne može da padne. Toliko sam srećan što sam '90. u SKC-u bio na koncertu benda koji je bolje prašio od MC5 i Stoogesa, Robne kuće. Bend je nakon par singlova nestao sa scene, ali i danas kada ih pustite, shvatate da je ta trominutna forma… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana