Повезане вести
"Издао ме српски фудбалер, а био ми је као: Брат!" Бивши играч Хајдука из Сплита о величању Ратка Младића: Узео је бедну…
Спортал блиц 14.07.2020
Вести из Модриче узбуркале су јавност у Босни и Херцеговини пошто је фудбалер Белмин Халиловић због поруке у којој је величао Ратка Младића добио отказ у ФК Модрича. Медији су дошли до преписке Халиловића и како он тврди једног… »
Халиловић: Крив сам, пријатељ ме издао за паре
Нова 14.07.2020
Млади фудбалер из Босне и Херцеговине Белмин Халиловић огласио се после отказа у ФК Модрича због величања Ратка Младића, рекавши да је крив и да се извињава због несмотрене шале. Дефанзивац је 10. јула потписао уговор са… »
Халиловић добио отказ због величања Ратка Младића: Крив сам, пријатељ ме издао за паре!
Спортски журнал 14.07.2020
Фудбалер Босне и Херцеговине Белмин Халиловић добио је отказ у ФК Модрича после четири дана због величања Ратка Младића, пише кликс.ба. Како се наводи, 23-годишњи дефанзивац је 10. јула потписао уговор са Модричом, а већ дан… »
Ко је издао Белмина? Пријатељ Србин и то због новца!
Мондо 14.07.2020
Исповест Белмина Халиловића…. Исповест Белмина Халиловића… Фудбалер Белмин Халиловић добио је отказ у клубу Алфа Модрича само четири дана пошто је у јавност процурила његова преписка на друштвеним мрежама у којој велича генерала… »
Величао Ратка Младића и добио отказ
Нова 14.07.2020
Фудбалер Босне и Херцеговине Белмин Халиловић добио је отказ у ФК Модрича после четири дана због величања Ратка Младића, пише Кликс.ба. Како се наводи, 23-годишњи дефанзивац је 10. јула потписао уговор са Модричом, а већ дан… »
Отерали га из клуба после 4 дана! Отказ због "величања Ратка Младића"
Мондо 14.07.2020
Фудбалер Модриче Белмин Халиловић добио је експресно отказ јер је на Фацебооку објавио фотографију која је изазвала много буре. Фудбалер Модриче Белмин Халиловић добио је експресно отказ јер је на Фацебооку објавио фотографију… »
Фудбалер добио отказ у Модричи после четири дана због величања Ратка Младића
Телеграф 14.07.2020
Необична вест из Босне и Херцеговине. Фудбалер из Босне и Херцеговине Белмин Халиловић добио је отказ у ФК Модрича после четири дана због величања Ратка Младића, пише портал Кликс.ба. Како се наводи, 23-годишњи дефанзивац је 10… »
Вести дана »
ВИДЕО: Почела пријава за легализацију нелегалних објеката – отворена платформа, објављено и видео упутство
Озон пре 4 минутајош 16 повезаних
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 44 минутајош 16 повезаних
Страшни Јокић стао на корак од трипл-дабла, али фантастичном партијом срушио шарлот! Србин и Канађанин направили шоу, са 62 поена угасили ривала!
Курир пре 59 минутајош 18 повезаних
(Видео) Небо изнад Камбоџе гори након провокација, Тајланд извео ваздушни напад
Дневник пре 18 минутајош 10 повезаних
Јутро магловито и облачно, поподне повремени сунчани интервали, температура до 12 степени
Глас Западне Србије пре 23 минутајош 9 повезаних