Povezane vesti
Dečko nije glup! Baki B3 iskreno o Miljkoviću, evo šta misli o njegovom takmičenju u rijalitiju!
Kurir 14.07.2020
Marko Miljković osvojio je drugo mesto u rijalitiju "Zadruga 3", iako su mnogi mislili da će biti prvi. Ipak, Lunina familija ne brine za njega. Naime, Bakija B3 su na društvenim mrežama pitali za mišljenje o Miljkoviću, a on je imao kratak i jasan… »
"Radio sam usne": Marko Miljković se slikao izbliza i zaprepastio priznanjem - kako je Luna reagovala na ovo?
Blic 14.07.2020
Dečko Lune Đogani uspeo je jednom svojom fotografijom da šokira pratioce na Instagramu. Marko Miljković je, naime, napravio selfi, objavio ga na Insta storiju, a onda napisao i poruku koja je iznenadila mnoge. "Radio sam usne", napisao je Miljković… »
Luna Đogani iznenadila marka kao nikad do SAD: Miljković se odmah pohvalio i pokazao šta mu je devojka priredila
Blic 14.07.2020
Ljubavni par Marko Miljković i Luna Đogani započeli su vezu u Zadruzi 2, a uprkos brojnim turbulencijama u istoj uspeli su da do kraja treće sezone ostanu zajedno i čini se da su nikad srećniji. Marko se, naime, sinoć pohvalio čime ga je devojka… »
Radio sam usne: Marko Miljković napravio selfi izbliza i šokirao pratioce! Pitaju se šta mu je rekla luna! (Foto)
Kurir 14.07.2020
Marko Miljković šokirao je pratioce novom fotografijom na društvenim mrežama. Naime, Miljković je napravio selfi, objavio ga na Instagram, a onda napisao i poruku koja je iznenadila mnoge. "Radio sam usne", napisao je Miljković, a potom su se svi… »
Vesti dana »
Jovanov: Usvojili smo budžet uprkos naporima opozicije da se sednica ne održi
Euronews pre 45 minutajoš 76 povezanih
Raseljeni stanovnici se vraćaju u južni Liban posle prekida vatre između Izraela i Hezbolaha
N1 Info pre 51 minutajoš 51 povezana
Skupština grada - usvojeni urbanistički planovi, kritike opozicije zbog Generalštaba, rušenja hotela Jugoslavija i Savskog mosta
RTS pre 1 satjoš 32 povezane
"Jars" i "avangard" već u privravnosti - sledi "sarmat": Ruski raketni pukovi spremni!
Pravda pre 4 satijoš 22 povezane