Повезане вести

"Радио сам усне": Марко Миљковић се сликао изблиза и запрепастио признањем - како је Луна реаговала на ово?

"Радио сам усне": Марко Миљковић се сликао изблиза и запрепастио признањем - како је Луна реаговала на ово?

Блиц 14.07.2020
Дечко Луне Ђогани успео је једном својом фотографијом да шокира пратиоце на Инстаграму. Марко Миљковић је, наиме, направио селфи, објавио га на Инста сторију, а онда написао и поруку која је изненадила многе. "Радио сам усне"… »
Дечко није глуп! Баки Б3 искрено о Миљковићу, ево шта мисли о његовом такмичењу у ријалитију!

Дечко није глуп! Баки Б3 искрено о Миљковићу, ево шта мисли о његовом такмичењу у ријалитију!

Курир 14.07.2020
Марко Миљковић освојио је друго место у ријалитију "Задруга 3", иако су многи мислили да ће бити први. Ипак, Лунина фамилија не брине за њега. Наиме, Бакија Б3 су на друштвеним мрежама питали за мишљење о Миљковићу, а он је… »
Радио сам усне: Марко Миљковић направио селфи изблиза и шокирао пратиоце! Питају се шта му је рекла луна! (Фото)

Радио сам усне: Марко Миљковић направио селфи изблиза и шокирао пратиоце! Питају се шта му је рекла луна! (Фото)

Курир 14.07.2020
Марко Миљковић шокирао је пратиоце новом фотографијом на друштвеним мрежама. Наиме, Миљковић је направио селфи, објавио га на Инстаграм, а онда написао и поруку која је изненадила многе. "Радио сам усне", написао је Миљковић… »
Луна Ђогани изненадила марка као никад до САД: Миљковић се одмах похвалио и показао шта му је девојка приредила

Луна Ђогани изненадила марка као никад до САД: Миљковић се одмах похвалио и показао шта му је девојка приредила

Блиц 14.07.2020
Љубавни пар Марко Миљковић и Луна Ђогани започели су везу у Задрузи 2, а упркос бројним турбуленцијама у истој успели су да до краја треће сезоне остану заједно и чини се да су никад срећнији. Марко се, наиме, синоћ похвалио… »

Вести дана »