Povezane vesti
"Potresla sam se kad sam to čula, toga sam se plašila..." Jelena Pešić za Pink.rs otkrila detalje neočekivanog razgovora sa…
Press 14.07.2020
Samo par dana nakon izlaska iz najgledanijeg rijalitija - Zadruge 3, učesnici sigurno i dalje sabiraju utiske i analiziraju svoje učešće, mnogi žale zbog nečeg urađenog, dok neki pak, zbog nečega što su propustili da urade, pokažu, a nama je, za portal… »
Potreslo me ono što sam saznala: Pešićeva se samo ovoga plašila, a onda otkrila detalj razgovora s Lunom u finalu!
Kurir 14.07.2020
Jelena Pešić podelila je svoje utiske o rijalitiju, pa i priče da joj se dopadao Marko Miljković i svađama sa Lunom Đogani. Ona je otkrila da je srećna što što je ponovo sa porodicom, kao i da ju je prvo dočekao brat Peca. "Naravno, prvo me je dočekao… »
Vesti dana »
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 1 satjoš 46 povezanih
"Morate da prekinete da pucate" Tramp poslao žestoku poruku Iranu i Izraelu usred novog talasa napada
Blic pre 12 minutajoš 26 povezanih
Izrael ponovo izveo udare na Iran; Revolucionarna garda: Napadi izvedeni balističkim raketama
RTS pre 17 minutajoš 25 povezanih