Povezane vesti
Peskov: Zadovoljni smo izjavama iz Turske o Aja Sofiji
RTS 14.07.2020
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da je Rusija zadovoljna izjavama turskih zvaničnika koji su najavili da, i posle ponovnog pretvaranja nekadašnje hrišćanske bogomolje Aja Sofija u džamiju - do kojeg je došlo odlukom turskih vlasti - izgled tog… »
Rusija zadovoljna stavom Turske o Aja Sofiji, Grčka negoduje
Nova 14.07.2020
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da je Rusija zadovoljna izjavama turskih zvaničnika koji su najavili da, i posle ponovnog pretvaranja nekadašnje hrišćanske bogomolje Aja Sofija u džamiju - do kojeg je došlo odlukom turskih vlasti -… »
Rusija zadovoljna izjavama iz Turske o Aja Sofiji, Grčka negoduje
Al Jazeera 14.07.2020
Pretvaranje muzeja u džamiju je unutrašnje pitanje Republike Turske i mi se u njega ne možemo miješati, poruka je iz Moskve. Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je u utorak da je Rusija zadovoljna izjavama turskih zvaničnika koji su najavili… »
Vesti dana »
(Foto, video) Jezive slike požara u Novom Pazaru. Već skoro sedam sati gori industrijska zona! Gust dim se nadvio nad gradom, izdato upozorenje!
Blic pre 20 minutajoš 51 povezana
RHMZ izdao upozorenje za subotu na ledenu kišu, za nedelju na olujni vetar
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 28 povezanih
(VIDEO) Zašto, Nole? Sreća, malo falilo do diskvalifikacije…
Sport klub pre 49 minutajoš 47 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 54 minutajoš 24 povezane
Brojka koja otkriva razmere podviga: Zvezda je pre Virtusa samo šest puta stigla do 100 poena u Evroligi!
Hot sport pre 24 minutajoš 25 povezanih