Повезане вести

Берон се опростио од Црвене звезде: Делије ми Београд учиниле другом кућом

Берон се опростио од Црвене звезде: Делије ми Београд учиниле другом кућом

Спортски журнал 14.07.2020
Амерички кошаркаш Били Берон емотивном поруком на Твитеру опростио се од Црвене звезде, навијача и Београда. "На данашњи дан пре две године потписао сам за Црвену звезду и то је било искуство које никад нећу заборавити. Свим… »
Берон: Бити део историје Звезде нема цену

Берон: Бити део историје Звезде нема цену

Н1 Инфо 14.07.2020
Амерички кошаркаш Били Берон рекао је да му је била велика част што је био део историје Црвене звезде, пошто се опростио од клуба са Малог Калемегдана. Берон је у претходне две године бранио боје ’црвено-белих’, са којима је… »
“Бити део историје најуспешнијег клуба у земљи нема цену”

“Бити део историје најуспешнијег клуба у земљи нема цену”

Нова 14.07.2020
Били Берон, амерички плејмејкер, опростио се од звездашке публике поруком на друштвеним мрежама. Кошаркаш који је у претходне две сезоне био један од лидера Црвене звезде, на друштвеним мрежама се осврнуо на период проведен у… »
Порука Билија Берона за све звездаше!

Порука Билија Берона за све звездаше!

Спортске.нет 14.07.2020
Били Берон се огласио на друштвеним мрежама. Били Берон и званично није више члан Црвене звезде мтс. Након две године сарадње дошло је до растанка, што је овај кошаркаш и потврдио на друштвеним мрежама. "Пре две године сам… »
Берон се опростио од Звезде: Било ми је задовољство, увек ћу се враћати Београду

Берон се опростио од Звезде: Било ми је задовољство, увек ћу се враћати Београду

Моззарт спорт 14.07.2020
"Бити део историје најуспешнијег клуба у земљи је ствар која нема цену" Били Берон се на друштвеним мрежама суштински опростио од Црвене звезде. Феноменални бек се овог лета повезује са бројним евролигашким тимовима, а сада је… »
Угашене све наде звездаша: Берон се опростио од црвено-белих (фото)

Угашене све наде звездаша: Берон се опростио од црвено-белих (фото)

Хот спорт 14.07.2020
Били Берон је својом објавом на Инстаграму растужио навијаче Звезде. Љубимац ‘Делија’, Били Берон, решио је да се путем Инстаграма опрости од навијача Црвене звезде. – Било ми је задовољство да представљам Црвену звезду… »
Никакве дилеме нема: Овако се Били Берон поздравио са Звездом!

Никакве дилеме нема: Овако се Били Берон поздравио са Звездом!

Мондо 14.07.2020
Сјајни амерички бек неће остати у црвено-белом дресу. Сјајни амерички бек неће остати у црвено-белом дресу. Љубимац Звездине публике ће овог лета, сасвим сигунро, променити клуб. Ако је и било неких недоумица, надања међу… »

Вести дана »