Povezane vesti

Novica Tončev se izvinio Vučiću; Vučić o SPS: Niti me iznenadilo, niti uznemirilo

Novica Tončev se izvinio Vučiću; Vučić o SPS: Niti me iznenadilo, niti uznemirilo

RTV 15.07.2020
BEOGRAD - Predsednik Socijalističke partije Srbije i šef diplomatije Ivica Dačić izjavio je za Kurir da se svaki dan čuje sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao i da je svog potpredsednika Novicu Tončeva naterao da se izvini lideru Srpske… »
Vučić o SPS-u: Ima onih koji jedva čekaju da napadnu, ma nasmejem se uvek

Vučić o SPS-u: Ima onih koji jedva čekaju da napadnu, ma nasmejem se uvek

Mondo 15.07.2020
Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić danas je govorio i o odnosu sa dosadašnjim koalicionim partnerom Socijalističkom partijom Srbije i pojedinim glasovima protiv, kao i onima iz redova socijalista koji su učestvovali na protestima u… »
Dačić: “Tončeva sam naterao da se izvini Vučiću, odlazim ako nas naprednjaci ne pozovu u Vladu…”

Dačić: “Tončeva sam naterao da se izvini Vučiću, odlazim ako nas naprednjaci ne pozovu u Vladu…”

Nedeljnik 15.07.2020
BETAPHOTO/MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA SRBIJE/DS Predsednik Socijalističke partije Srbije i šef diplomatije Ivica Dačić izjavio je za Kurir da se svaki dan čuje sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao i da je svog potpredsednika Novicu… »
Šut karta za SPS?! Dačić vadi "fleke" koje bi mogle skupo da koštaju socijaliste - čeka se odluka Vučića

Šut karta za SPS?! Dačić vadi "fleke" koje bi mogle skupo da koštaju socijaliste - čeka se odluka Vučića

Press 15.07.2020
Ivica Dačić da nije u vlasti?! Foto:blic Poslednji put se dogodilo davno, davno... Još 2008. godine. Toliko davno da još nisu postojali Instagram, ajped, kultura selfija, pa ni SNS, između ostalih modernih izuma bez kojih je današnjica nezamisliva… »
Dačić: Ako nas zbog mojih bundžija Vučić ne primi u vladu, odoh ja!

Dačić: Ako nas zbog mojih bundžija Vučić ne primi u vladu, odoh ja!

Pravda 15.07.2020
Ivica Dačić, lider socijalista, kaže da će svako ko učestvuje u nasilnim protestima ili ih podržava biti isključen iz stranke. Istina, nije prvi put da deo socijalista vrda od zvanične politike stranke, ali je ovo prvi put da bi to krivudanje… »
Dačić: Tončev se izvinio Vučiću

Dačić: Tončev se izvinio Vučiću

Nova 15.07.2020
Predsednik Socijalističke partije Srbije i šef diplomatije Ivica Dačić izjavio je da se svaki dan čuje sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao i da je svog potpredsednika Novicu Tončeva naterao da se izvini lideru Srpske napredne stranke… »
Ivica Dačić: Ako nas zbog mojih bundžija Vučić ne primi u vladu, odoh ja!

Ivica Dačić: Ako nas zbog mojih bundžija Vučić ne primi u vladu, odoh ja!

Kurir 15.07.2020
Osudio sam izjavu Tončeva i pozvao sam ga da se izvini Vučiću, što je i uradio. Milion puta sam mu rekao da probleme s lokalnog ne prenosi na republički nivo, jer to nema veze s Vučićem i SNS u celini. Ivica Dačić, lider socijalista, kaže da će… »
Dačić: Ako nas zbog "mojih bundžija" Vučić ne primi u Vladu, odoh ja!

Dačić: Ako nas zbog "mojih bundžija" Vučić ne primi u Vladu, odoh ja!

Mondo 15.07.2020
Predsednik SPS-a kaže da će, ako zbog izjava pojedinih funkcionera SPS-a, ta stranka "ispadne" iz kombinacije za narednu Vladu, stranačkim kolegama poručiti da traže drugog predsednika partije. Predsednik SPS-a kaže da će, ako zbog izjava pojedinih… »

Vesti dana »