Повезане вести
Шок признање мајиног оца такија "Уложио сам 10.000€ у њене пластичне операције, а како ми је вратила?!"
Пресс 15.07.2020
Таки Маринковић је и даље бесан као рис због тога што га је ћерка Маја, како каже, обрукала у "Задрузи" и спетљала се са ожењеним Јањушем. Фото:пинк Због начина на који се представила милионима гледалаца ријалитија Таки је… »
"Уложио сам: 10.000 € у њене операције, усне је три пута пумпала" Маја раскринкана, ево ко ју је финансирао све време
Блиц 15.07.2020
Маја Маринковић својим учешћем у "Задрузи 3" привукла је велику пажњу, будући да је пред камерама започела аферу са ожењеним кошаркашем Марком Јањушевићем Јањушем, а њен отац Таки никако не подржава ову везу. Он је сада… »
Уложио сам 10.000 € у њене пластичне операције: Маја Маринковић раскринкана! Он јој је давао паре, а ево за шта све!
Курир 15.07.2020
Радомир Маринковић Таки, отац најнепопуларније задругарке Маје Маринковић, још ћерки није опростио везу са ожењеним Марком Јањушевићем Јањушем. За то ће му, како је објаснио требати много времена, а очекује и да се његова… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против горана весића и још 12 особа: Огласило се ВЈТ у Новом Саду о истрази у случају пада надстрешнице
Блиц пре 10 минутајош 19 повезаних

"Чујемо крике људи испод рушевина"! Почела копнена офанзива израелске војске на град Газу, експлозије сваких 100 секунди, Нетањахуов министар слави: "гори!"
Курир пре 0 минутајош 28 повезаних

Летње жеге, па први снег? Чубрило најављује временски ролеркостер! Шта нам доноси крај септембра
Дневник пре 1 сатјош 22 повезане

Приведена тројица пољопривредника због инцидента на протесту у Новом Саду
Нова пре 1 сатјош 8 повезаних

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 30 минутајош 18 повезаних