Povezane vesti
Šok priznanje majinog oca takija "Uložio sam 10.000€ u njene plastične operacije, a kako mi je vratila?!"
Press 15.07.2020
Taki Marinković je i dalje besan kao ris zbog toga što ga je ćerka Maja, kako kaže, obrukala u "Zadruzi" i spetljala se sa oženjenim Janjušem. Foto:pink Zbog načina na koji se predstavila milionima gledalaca rijalitija Taki je duboko razočaran, i… »
Uložio sam 10.000 € u njene plastične operacije: Maja Marinković raskrinkana! On joj je davao pare, a evo za šta sve!
Kurir 15.07.2020
Radomir Marinković Taki, otac najnepopularnije zadrugarke Maje Marinković, još ćerki nije oprostio vezu sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem. Za to će mu, kako je objasnio trebati mnogo vremena, a očekuje i da se njegova ćerka istinski… »
"Uložio sam: 10.000 € u njene operacije, usne je tri puta pumpala" Maja raskrinkana, evo ko ju je finansirao sve vreme
Blic 15.07.2020
Maja Marinković svojim učešćem u "Zadruzi 3" privukla je veliku pažnju, budući da je pred kamerama započela aferu sa oženjenim košarkašem Markom Janjuševićem Janjušem, a njen otac Taki nikako ne podržava ovu vezu. On je sada izneo nove… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 3 satajoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Uhapšen taksista u Beogradu: Udario pešaka posle protesta na Slaviji, određeno mu zadržavanje (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 2 satajoš 2 povezane