Повезане вести

Шарић: Не питајте ме за први милион, већ за првих 27 милиона

Шарић: Не питајте ме за први милион, већ за првих 27 милиона

Радио 021 15.07.2020
Оптужени Дарко Шарић рекао је данас у завршној речи на суђењу за прање више од 20 милиона евра да је доказао порекло свог новца, а да је тужилац лажов. Шарић очекује да буде ослобођен оптужби да је организовао криминалну групу… »
Тужилац тражи максималну казну, а Шарић ослобађање

Тужилац тражи максималну казну, а Шарић ослобађање

Блиц 15.07.2020
Дарко Шарић, оптуžжен за организовање криминалне групе за прање новца у у Србији данас је у завршној речи пред Специјалним судом у Београду још једном поновио да није крив и траžио од суда да га ослободи од оптужби. - Обично се… »
Шарић у завршној речи поновио да није крив за прање новца: Тражио да буде ослобођен

Шарић у завршној речи поновио да није крив за прање новца: Тражио да буде ослобођен

Телеграф 15.07.2020
Шарић је у кратким цртама поновио ток новца, како је део уплаћивао на рачун сада покојног Драгана Дудића Фрица, напомињући да је извесну суму дао и оптуженима Марку Дабовићу и Зорану Ћопићу. Дарко Шарић, оптужен за прање новца… »
Шарић о прању пара: Не питајте ме за први милион

Шарић о прању пара: Не питајте ме за први милион

Нова 15.07.2020
Дарко Шарић, оптужени за прање 22 милиона евра стечених кријумчарењем наркотика, рекао је данас у завршној речи у Специјалном суду у Београду да остаје при одбрани коју је изнео маја 2015. године када је негирао ово кривично… »
Овако се Шарић данас обратио судијама: Кажу не питајте га за први миллион, а ја кажем - питајте ме слободно за првих 27!

Овако се Шарић данас обратио судијама: Кажу не питајте га за први миллион, а ја кажем - питајте ме слободно за првих 27!

Курир 15.07.2020
На телевизије се приказивала отимачина мојих свари а да нисте ни почели да ми судите! Дарко Шарић, који је оптужен да је опрао 22 милиона евра од шверца кокаина, изјавио је данас пред Специјалном судом у Београду тужилаштво није… »

Вести дана »