Povezane vesti
Hrvatice se tukle nasred ulice: Udaljite se od mene, zašto nemate masku?! (Foto)
Kurir 15.07.2020
"Molimo vas da se udaljite od mene i da držite distancu. A zašto ni masku nemate?", upitala je starija gospođa iz hrvatske Crikvenice dve žene s detetom u kolicima. I tu je započeo prvo verbalni, zatim fizički napad na ženu koja ih je upozorila na mere… »
Tri žene se pobile ispred prodavnice jer je baba pitala što ne nose maske: Hrvatima popustili živci
Telegraf 15.07.2020
Sukob tri žene dogodio se u utorak u samom centru Crikvenice ispred prodavnice. Tri dame fizički su se sukobile ispred jedne prodavnice u Crikvenici u Hrvatskoj, a svemu je prethodila svađa oko maski. Naime, starija gospođa upozorila je dve mlađe žene s… »
Vesti dana »
Brnabić: Srbija na evropskom putu, sutra u parlamentu o najvažnijoj preporuci ODIHR-a
RTV pre 1 satjoš 30 povezanih
Ukinuta vanredna situacija u opštini u Srbiji: Reka Lim napravila haos u gradu, prošla opasnost od poplava
Mondo pre 33 minutajoš 52 povezane
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Beta pre 2 satajoš 32 povezane
"Srce mi je puno dok gledam najlepšu trobojku" Vučić čestitao Srpsku Novu godinu iz Abu Dabija (video)
Blic pre 4 satijoš 36 povezanih
Večeras doček Srpske nove godine – koji se običaji poštuju i ko sve slavi
RTS pre 2 satajoš 44 povezane