Povezane vesti
Nepostojeći izveštaj dr Miljka Ristića: O obdukcijama sam pročitao na internetu
Sputnik 15.07.2020
Sve ono što sam rekao samo sam preneo iz sredstava javnog informisanja. Uđite na sajt, ne znam tačno kako se zove, ja sam našao kada sam ukucao ’kovid infekcija i obdukcija‘. Naći ćete izveštaj sa Medicinskog fakulteta, Patoanatomskog instituta u… »
Oglasio se Institut za patologiju: Mi nismo radili obdukcije preminulih od korone
Sputnik 15.07.2020
U Institutu za patologiju Medicinskog fakulteta nisu rađene obdukcije onih koji su preminuli od kovida 19, jer za to ne postoje uslovi, potvrdio je za Sputnjik prof dr Duško Dunđerović, v.d. upravnika te institucije. Dunđerović je za Sputnjik rekao da je… »
Vesti: Da li Albanci pokušavaju da dobiju od Beograda ono što Srpska lista ima u Prištini? /video/
Sputnik 15.07.2020
Pratite vesti Radija Sputnjik. Danas u vestima: Od petka u celoj Srbiji maske obavezne i na otvorenom, zabrana okupljanja više od deset osoba. Pred Torlakom desetine gradjana čekaju na testiranje. Obdukcije onih koji su preminuli od kovida 19 nisu… »
Vesti dana »
Porfirije u Peći: Makar čovek bio najmoćniji, i on u sebi nosi strah
Nova pre 9 minutajoš 55 povezanih
Istorijski izbori u Mađarskoj: Izašao novi presek izlaznosti do 11 sati, oboreni svi rekordi! Glasali i Mađar i Orban: "Ovde sam da pobedim!"
Blic pre 34 minutajoš 33 povezane
Skaj njuz: Tri supertankera sa naftom prošla kroz Ormuz uprkos neuspehu pregovora
Euronews pre 23 minutajoš 38 povezanih
Propali pregovori Amerike i Irana! Umalo tuča Vitkofa i Aragčija, obe delegacije napustile Pakistan! "Nerazumni zahtevi SAD"! Prvi tankeri prolaze kroz Ormuz
Kurir pre 34 minutajoš 32 povezane
U Srbiji prvi put urađena transplatacija pluća, pacijent se dobro oporavlja
NIN pre 39 minutajoš 20 povezanih