Povezane vesti
Nepostojeći izveštaj dr Miljka Ristića: O obdukcijama sam pročitao na internetu
Sputnik 15.07.2020
Sve ono što sam rekao samo sam preneo iz sredstava javnog informisanja. Uđite na sajt, ne znam tačno kako se zove, ja sam našao kada sam ukucao ’kovid infekcija i obdukcija‘. Naći ćete izveštaj sa Medicinskog fakulteta, Patoanatomskog instituta… »
Oglasio se Institut za patologiju: Mi nismo radili obdukcije preminulih od korone
Sputnik 15.07.2020
U Institutu za patologiju Medicinskog fakulteta nisu rađene obdukcije onih koji su preminuli od kovida 19, jer za to ne postoje uslovi, potvrdio je za Sputnjik prof dr Duško Dunđerović, v.d. upravnika te institucije. Dunđerović je za Sputnjik rekao… »
Vesti: Da li Albanci pokušavaju da dobiju od Beograda ono što Srpska lista ima u Prištini? /video/
Sputnik 15.07.2020
Pratite vesti Radija Sputnjik. Danas u vestima: Od petka u celoj Srbiji maske obavezne i na otvorenom, zabrana okupljanja više od deset osoba. Pred Torlakom desetine gradjana čekaju na testiranje. Obdukcije onih koji su preminuli od kovida 19 nisu… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 5 satijoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 9 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 6 satijoš 2 povezane