Povezane vesti

Delovi Telepa i Limana III bez tople vode zbog radova

Delovi Telepa i Limana III bez tople vode zbog radova

Radio 021 15.07.2020
Delovi Telepa i Limana III danas, 16. jula neće imati tiople vode zbog radova. TELEP Od 7 časova, zbog povezivanja vrelovoda u Ulici Ćirila i Metodija, bez tople vode će biti Bulevar patrijarha Pavla 3-17 i Dalmatinska 31. Normalizacija u isporuci… »
Deo Telepa u četvrtak bez tople vode

Deo Telepa u četvrtak bez tople vode

Moj Novi Sad 15.07.2020
Iz JKP "Novosadska Toplana" najavljuju još radova za četvrtak, 16. jul. Kako saopštavaju iz ovog preduzeća, u četvrtak od 7 sati, zbog radova na povezivanju vrelovoda u Ulici Ćirila i Metodija, biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu… »
Deo Detelinare bez tople vode zbog havarije

Moj Novi Sad 15.07.2020
JKP "Novosadska toplana" javlja... Danas, 15. jula, od 14.30 časova, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Stevana Divnina Babe 14, prekinuta je isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekte u sledećim ulicama… »

Radio 021 15.07.2020
Deo Detelinare nema tople vode zbog havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Stevana Divnina Babe 14. Bez tople vode su Starine Novaka 15-21, Rumenački put 7-31, Veselina Masleše 122-150 i Oblačića Rada 26-36. Normalizacija u isporuci toplotne energije… »
"Merkator" i okolina bez tople vode u četvrtak

"Merkator" i okolina bez tople vode u četvrtak

Dnevnik 15.07.2020
U četvrtak, 16. jula 2020. godine, od 7 sati, prevezivaće se vrelovod kod tržnog centra „Merkator centar“ na Bulevaru cara Lazara, kažu iz JKP „Novosadska toplana“. Zbog ovih radovana biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu… »
Deo Limana 3 u četvrtak bez tople vode zbog radova

Deo Limana 3 u četvrtak bez tople vode zbog radova

Moj Novi Sad 15.07.2020
JKP "Novosadska toplana" najavljuje radove za sutra. U četvrtak, 16. jula, od 7 sati, zbog radova na prevezivanju vrelovoda kod tržnog centra Merkator na Bulevaru cara Lazara, biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode… »

Vesti dana »