Povezane vesti
Reprezentativac Srbije karijeru nastavlja u Splitu!
Sportske.net 15.07.2020
Po prvi put u karijeri napušta domovinu. Kako je i zvanično potvrđeno, povremeni reprezentativac Srbije Ilija Đoković karijeru nastavlja u ekipi Splita. Đoković je karijeru počeo u Jagodini, FMP ga je doveo 2015. godine, da bi nakon toga završio… »
Đoković u Splitu
Sportski žurnal 15.07.2020
Ilija je reprezentativac Srbije, u karijeri je igrao za Jagodinu, Borac i FMP čiji je dres nosio u prošloj sezoni. Ilija Đoković, 24-godišnji organizator igre novi je igrač Splita. Potpisao je ugovor na jednu sezonu, a pripremama "Žutih"… »
Srpski plejmejker pojačao Split
Nova 15.07.2020
Ilija Đoković, srpski plejmejker, novi je igrač Splita. Bivši košarkaš Jagodine, Borca i FMP-a potpisao je sa povratnikom u ABA ligu ugvor na godinu dana i već od prvog dana priprema će se priključiti saigračima. “Srećan sam i ponosan što… »
Novi Srbin u hrvatskoj košarci: Ilija Đoković potpisao za Split
Mozzart sport 15.07.2020
Povremeni reprezentativac Srbije na Gripama. Povremeni reprezentativac Srbije i plejmejker brojnih ovdašnjih klubova Ilija Đoković igraće naredne sezone ABA ligu u dresu Splita. Klub iz Dalmacije je objavio da je potpisao ugovor sa već iskusnim… »
Reprezentativac Srbije u Hrvatskoj: Igraće ABA ligu
Mondo 15.07.2020
Naš košarkaš se seli u Dalmaciju. Naš košarkaš se seli u Dalmaciju. Posle dugih pregovora i nagađanja, od srede je zvanično: Srpski plejmejker Ilija Đoković igraće sledeće sezone za KK Split, nekadašnju Jugoplastiku, trostrukog šampiona… »
Vesti dana »

FOTO „Prevaren sam, potrošio sam hiljadu dolara da gledam Đokovića“: Navijači pobesneli zbog odlaganja Novaka
Nova pre 50 minutajoš 27 povezanih

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 2 satajoš 23 povezane

Košarkaši LA Klipersa pobedili Njujork, Bogdanović ubacio četiri poena
Politika pre 2 satajoš 18 povezanih

Srbin je sila! Evo kako je Nikola Jokić još jednom dokazo celom svetu da je najbolji košarkaš današnjice (video)
Večernje novosti pre 4 satijoš 18 povezanih