Povezane vesti
I kija je tako radila sa Slobom! Iva će novac od nagrade potrošiti na dečka! Evo kako će ga iznenaditi!
Kurir 15.07.2020
Pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić nedavno je progovorila o novom biznisu kojim planira da se bavi sa svojim partnerom Filipom Đukićem i otkrila da će dečak voditi na putovanje o njenom trošku. - Normalno da ću ja platiti, ja sam pobednica. Neću sigurno… »
Iva upoznala svekra i svekrvu: Otkrila sve o prvom susretu sa Filipovim roditeljima i njegovim suzama
Blic 15.07.2020
Pobednica Zadruge, Iva Grgurić otkrila je da je upoznala roditelje svog dečka Filipa i da su je odmah zavoleli. "Prihvatili su me i njegovi drugovi i njegovi roditelji, bili smo na ručku. Lana i Zoran su top! Već me svekar i svekrva vole. Moja mama je… »
Vesti dana »
Peter Mađar proglasio pobedu na izborima, Orban priznao poraz - Tisa osvojila dvotrećinsku većinu u mađarskom parlamentu
RTS pre 1 danjoš 245 povezanih
Hapoel pobedio Makabi: Evo šta ovaj trijumf znači za Crvenu zvezdu (foto)
Večernje novosti pre 1 danjoš 44 povezane
Peskov veruje da će EU stvoriti sopstveni odbrambeni savez, ali i da će NATO opstati
Politika pre 8 satijoš 43 povezane
IRGC: Ormuz pod našom kontrolom; Tramp: Blokiraćemo sve brodove koji žele da uđu u moreuz
RTS pre 1 danjoš 58 povezanih
Njegovo trenersko visočanstvo: Željko Obradović ponovo u Pioniru!
Hot sport pre 5 satijoš 40 povezanih