Povezane vesti
I kija je tako radila sa Slobom! Iva će novac od nagrade potrošiti na dečka! Evo kako će ga iznenaditi!
Kurir 15.07.2020
Pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić nedavno je progovorila o novom biznisu kojim planira da se bavi sa svojim partnerom Filipom Đukićem i otkrila da će dečak voditi na putovanje o njenom trošku. - Normalno da ću ja platiti, ja sam pobednica. Neću sigurno… »
Iva upoznala svekra i svekrvu: Otkrila sve o prvom susretu sa Filipovim roditeljima i njegovim suzama
Blic 15.07.2020
Pobednica Zadruge, Iva Grgurić otkrila je da je upoznala roditelje svog dečka Filipa i da su je odmah zavoleli. "Prihvatili su me i njegovi drugovi i njegovi roditelji, bili smo na ručku. Lana i Zoran su top! Već me svekar i svekrva vole. Moja mama je… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Serbian News Media pre 1 satjoš 29 povezanih
Kako Putin profitira od sukoba SAD, Izraela i Irana: Rat na Bliskom istoku puni rusku kasu
Nova pre 1 satjoš 59 povezanih
Potpisan ugovor o izgradnji brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica za dve godine
RTS pre 5 satijoš 29 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 7 satijoš 42 povezane