Povezane vesti
Cakanina sestra lavovski se bori sa koronom na Kosovu! Još je u bolnici, a evo šta je sa majkom: Pevačicu pojede strah!
Kurir 15.07.2020
Sestra Dragice Radosavljević Cakane koja živi u Kosovskoj Mitrovici hospitalizovana je zbog korone, što pevačicu i te kako brine. Čim je saznala šta se dešava ona je poželela da ode tamo i pobrine se za majku, međutim, njen brat lekar posavetovao… »
Cakanina sestra u bolnici zbog korone: Brinem za staru majku
Nova 15.07.2020
"Htela sam da idem dole u Kosovsku Mitrovicu, ali rekli su mi da im ja svakako ništa ne mogu pomoći i da je bolje da ostanem kod kuće da se ne bih i ja zarazila", rekla je Dragica Radosavljević. Dragica Radosavljević, poznatija kao Cakana, zabrinuta… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Direktor Jovine gimnazije se zatvorio u kancelariji i kadi, đaci traže njegovu ostavku: Na hiljade studenata pešači do Beograd
Nova pre 6 minutajoš 19 povezanih

Protest prosvetara: Šetnja od Slavije do "Ribnikara" i sindikata, odata pošta žrtvama
NIN pre 1 satjoš 6 povezanih

Reuters: Kanada danas objavljuje kontracarine SAD od 29,8 milijardi kanadskih dolara
Euronews pre 29 minutajoš 42 povezane

Pomen na Novom groblju: Članovi Đinđićeve Vlade prisustvovali obeležavanju godišnjice njegovog ubistva (foto)
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih

Tužilaštvo BiH naložilo privođenje Dodika, on poručio: "Da vidim kako će da me uhapse"
Glas Amerike pre 17 minutajoš 38 povezanih