Повезане вести
Цаканина сестра лавовски се бори са короном на Косову! Још је у болници, а ево шта је са мајком: Певачицу поједе страх!
Курир 15.07.2020
Сестра Драгице Радосављевић Цакане која живи у Косовској Митровици хоспитализована је због короне, што певачицу и те како брине. Чим је сазнала шта се дешава она је пожелела да оде тамо и побрине се за мајку, међутим, њен брат… »
Цаканина сестра у болници због короне: Бринем за стару мајку
Нова 15.07.2020
"Хтела сам да идем доле у Косовску Митровицу, али рекли су ми да им ја свакако ништа не могу помоћи и да је боље да останем код куће да се не бих и ја заразила", рекла је Драгица Радосављевић. Драгица Радосављевић, познатија… »
Вести дана »

Нове цене горива у Србији: дизел и бензин појефтинили за по два динара до 24. октобра
Наслови.аи пре 42 минутајош 30 повезаних

Зашто нема пелета на стовариштима:"Да је држава интервенисала са робним резервама до овога не би дошло"
Н1 Инфо пре 2 сатајош 3 повезане

У Београду на води убијен Филип Ивановић, полиција ухапсила осумњиченог за убиство
Данас пре 30 минутајош 75 повезаних

Коначно, на слободи: Динић, Јововић и Димић за Машину о месецима проведеним у кућном притвору
Машина пре 2 сатајош 3 повезане

Бивша Кебина снајка реаговала на нову девојку Игора Којића: Овако је пецнула певачеву фамилију
Телеграф пре 1 сатјош 15 повезаних