Повезане вести
Цаканина сестра лавовски се бори са короном на Косову! Још је у болници, а ево шта је са мајком: Певачицу поједе страх!
Курир 15.07.2020
Сестра Драгице Радосављевић Цакане која живи у Косовској Митровици хоспитализована је због короне, што певачицу и те како брине. Чим је сазнала шта се дешава она је пожелела да оде тамо и побрине се за мајку, међутим, њен брат… »
Цаканина сестра у болници због короне: Бринем за стару мајку
Нова 15.07.2020
"Хтела сам да идем доле у Косовску Митровицу, али рекли су ми да им ја свакако ништа не могу помоћи и да је боље да останем код куће да се не бих и ја заразила", рекла је Драгица Радосављевић. Драгица Радосављевић, познатија… »
Вести дана »
Избори у Мађарској! ЦИК објавила резултате: Убедљива победа Петера Мађара, Орбан признао "болан пораз": Овако ће бити подељени мандати
Курир пре 1 данјош 245 повезаних
Обрадовић и Звездини играчи у "Пиониру", Хапоел свео наде црвено-белих за плеј-оф на минимум
РТС пре 2 сатајош 44 повезане
Трумп: САД ће блокадом мореуза пресећи кључни извор прихода Ирана
Блоомберг Адриа пре 4 сатијош 43 повезане
Од сутра тотална блокада у Ирану Драматичан потез Америке! Рампа за поморски саобраћај из свих лука након што су пропали преговори, Трамп запретио: "Уништићу их за један дан" (фото, видео)
Блиц пре 1 данјош 58 повезаних
Ево против кога Звезда има највећу вероватноћу да игра у потенцијалном плеј-офу Евролиге, ово би било тешко
Телеграф пре 1 данјош 40 повезаних