Povezane vesti
Srpska pevačica ispričala nove detalje borbe sa koronom, i dalje je zaražena: "Bolovi su nesnosni, najviše sam se plašila za…
Blic 16.07.2020
Pevačica Jelena Kostov otkrila je da je zaražena korona virusom, a sada je opisala i kako su izgledali prvi simptomi koji su joj se javili. - Probudio me suv kašalj, bilo je dva ujutru, nisam mogla da zaspim. Prvo sam mislila da je prehlada, ali sutradan… »
Jelena Kostov o borbi sa koronom: Imala sam jezive bolove, tri dana nisam mogla da ustanem iz kreveta!
Kurir 16.07.2020
Jelena Kostov već dvadeset dana bije bitku sa opakim kovidom 19, otkriva Kurir televizija. Iako se oseća dobro i nema nikakvih tegoba trenutno, poslednji test koji je dobila u utorak pokazao je da je i dalje zaražena. Pevačica je skoro mesec dana u… »
Vesti dana »
Alarmi gore, RHMZ upalio upozorenja! Snežno nevreme juri ka Srbiji, zna se tačno kad: Ovaj deo zemlje u opasnoj zoni
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Zelenski: Ukrajina sarađuje sa SAD, važno da Rusija ne opstruira mirovne napore
Euronews pre 58 minutajoš 24 povezane
Danas je Badnji dan po gregorijanskom kalendaru: Evo koje crkve obeležavaju i koji su običaji
Mondo pre 12 minutajoš 14 povezanih
VIDEO „Isto bih to uradio“: Jokić pogledao novinara posle meča, nije ni trepnuo kad je ovo rekao
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih