Povezane vesti

Težak rastanak sa Partizanom: "Očekivao sam, nadao se..."

Težak rastanak sa Partizanom: "Očekivao sam, nadao se..."

Sportske.net 16.07.2020
Stručni štab je ipak odlučio drugačije. Pomalo iznenađujuća vest da je Partizan odlučio da ne nastavi saradnju sa Stefanom Birčevićem zatekla je i reprezentativca Srbije. U izjavi za Sportski žurnal, 30-godišnji košarkaš nije krio… »
Birčević: Nadao sam se da ću ostati u Partizanu

Birčević: Nadao sam se da ću ostati u Partizanu

Sportski žurnal 16.07.2020
- Nastaviću da igram košarku, nisam još za penziju – kaže iskusni krilni centar. Očigledno ga je telefon probudio iz popodnevne dremke. Ali, nije to bio jedini razlog zašto je glas Stefana Birčevića imao tu boju. Više od pospanosti, u njemu se… »
“Nisam se nadao, bio sam siguran da ću ostati u Partizanu”

“Nisam se nadao, bio sam siguran da ću ostati u Partizanu”

Nova 16.07.2020
Stefan Birčević, reprezentativac Srbije, razočaran je odlukom Partizana da raskine saradnju. On je za Sportski žurnal rekao da se nije nadao takvom ishodu. Birčević je i drugi put u karijeri proveo samo jednu sezonu u crno-belom dresu. “Bio sam… »
Birča "otvorio dušu": Bio sam ubeđen da ostajem u Partizanu

Birča "otvorio dušu": Bio sam ubeđen da ostajem u Partizanu

Mondo 16.07.2020
Krilni centar ne krije da je bio iznenađen odlukom crno-belih. "Nastaviću da igram košarku, nisam ja još za penziju", poručuje Stefan Birčević. Krilni centar ne krije da je bio iznenađen odlukom crno-belih. "Nastaviću da igram košarku, nisam ja… »
Birčević: Bio sam siguran da ću da ostanem

Birčević: Bio sam siguran da ću da ostanem

Mozzart sport 16.07.2020
Međutim... Profesionalizam je to. Nema milosti. Rašon Tomas će i kod Vlade Šćepanović biti pik broj jedan na poziciji četvorke, očekuje se da ugovor produži i Novica Veličković... U takvim okolnostima, Stefan Birčević je prosto bio višak pa… »

Vesti dana »