Повезане вести

Маја раскинула са Јањушем: После његовог снимка са женом све обелоданила: "Били смо код мене у стану, Ена је са њим само…

Маја раскинула са Јањушем: После његовог снимка са женом све обелоданила: "Били смо код мене у стану, Ена је са њим само…

Блиц 16.07.2020
Маја Маринковић обелоданила је да је раскинула везу са ожењеним кошаркашем Марком Јањушевићем Јањушем, након што је он снимљен у тржном центру са супругом Еном. Јуче је у јавност доспео снимак Јањуша и његове жене Ене како… »
Огласила се маја после свађе са Јањушем! Нисмо више заједно! Открила детаље бурног раскида, а онда поткачила и Ену!

Огласила се маја после свађе са Јањушем! Нисмо више заједно! Открила детаље бурног раскида, а онда поткачила и Ену!

Курир 16.07.2020
Маја Маринковић дефинитивно је завршила везу са ожењеним бившим кошаркашем Марком Јањушевићем Јањушем, коју је започела у ријалитију Задруга! - Видели смо се синоћ, ја сам завршила са њим. Схватила сам да је, после свих… »
Буран сусрет: Жестока свађа ријалити љубавника, реаговала и полиција?

Буран сусрет: Жестока свађа ријалити љубавника, реаговала и полиција?

Мондо 16.07.2020
Ситуација се не смирује! Ситуација се не смирује! Развој ситуације у љубавној романси између Маје Маринковић и њеног ожењеног дечка Марка Јањушевића Јањуша не престаје да интригира јавност. Она је, након његовог о колишања… »
Јањуш ухваћен са женом у тржном центру: Погледајте како су уживали, ћеркица Круна је поред њих! Шта ће бити са њим и мајом?…

Јањуш ухваћен са женом у тржном центру: Погледајте како су уживали, ћеркица Круна је поред њих! Шта ће бити са њим и мајом?…

Блиц 15.07.2020
Марко Јањушевић Јањуш видео се са ћерком и супругом, а они су ухваћени у једном тржном центру, где су уживали у шопингу. Куповали су ствари које су им биле потребне, а чини се да је између Јањуша и његове жене Ене све у реду… »

Вести дана »