Повезане вести

Држављанима Србије и Црне Горе забрањен улаз у Италију

Држављанима Србије и Црне Горе забрањен улаз у Италију

Н1 Инфо 16.07.2020
Италија је увела забрану уласка држављанима Србије и Црне Горе због спречавања ширења коронавируса, преносе италијански медији. "Потписао сам нови правилник којим се Србија, Црна Гора и Косово додају на листу ризичних… »
Да ли је српски вирус заиста агресивнији од италијанског

Да ли је српски вирус заиста агресивнији од италијанског

РТС 16.07.2020
Министар здравља Италије Роберто Сперанца рекао је да је потписао нови протокол по коме сви који долазе из Србије, Црне Горе улазе на листу "ризичних земаља" и ко је био у тим земљама у последњих 14 дана не сме да уђе у… »
Италија затвара границе за грађане Србије

Италија затвара границе за грађане Србије

РТВ Нови Пазар 16.07.2020
– Потписао сам наредбу да Србија, Црна Гора и Косово буду додати на листу ризичних земаља. Улазак и транзит за оне који су боравили током последњих 14 дана на тим територијама је забрањен – навео је министар здравља Италије… »
Нова корона рампа за Србе: Још једна земља забранила улазак нашим држављанима, огласио се и министар здравља

Нова корона рампа за Србе: Још једна земља забранила улазак нашим држављанима, огласио се и министар здравља

Правда 16.07.2020
Блокада Италије за Србију, Црну Гору и такозвано Косово, после забране доласка грађана 13 земаља, међу којима су БиХ и Северна Македонија. Ову вест је објавила италијанска новинска агенција АНСА. - Потписао сам нови правилник… »
Италија због ЦОВИД-а 19 забранила уласке из Србије, Косова и Црне Горе

Италија због ЦОВИД-а 19 забранила уласке из Србије, Косова и Црне Горе

Ал Јазеера 16.07.2020
Прошле седмице је Италија забранила улазак људима који долазе из 13 земаља, међу којима су БиХ и Сјеверна Македонија. Италија је забранила улазак у земљу путницима који долазе из Србије, с Косова и из Црне Горе како би… »
Италија забранила доласке из Србије и Црне Горе

Италија забранила доласке из Србије и Црне Горе

ИндексОнлине 16.07.2020
РИМ – Италија је забранила улазак на своју територију из Србије и Црне Горе, додавши те две државе листи земаља које спадају у ризичне због епидемиолошких података. “Потписао сам наредбу да Србија, Црна Гора и Косово буду додати… »
АНСА: „Стоп“ Италије за Србију, Црну Гору и тзв. Косово

АНСА: „Стоп“ Италије за Србију, Црну Гору и тзв. Косово

Вести онлине 16.07.2020
Како преноси АНСА, Италија је блокирала Србију, Црну Гору и тзв. Косово, после забране доласка грађана 13 земаља, међу којима су БиХ и Северна Македонија. – Потписао сам нови правилник којим се Србија, Црна Гора и Косово додају… »
Италија забранила улазак из Србије, Црне Горе и Косова

Италија забранила улазак из Србије, Црне Горе и Косова

Слободна Европа 16.07.2020
Италија је затворила границе за држављане Србије, Косова и Црне Горе, објавио је то на Твиттеру Роберто Сперанза, министар здравља Италије. “Додали смо Србију, Црну Гору и Косово на попис ризичних земаља. Онима који су тамо… »
Држављанима Србије забрањен улазак у Италију

Држављанима Србије забрањен улазак у Италију

Мој Нови Сад 16.07.2020
Италија је увела забрану уласка држављанима Србије и Црне Горе због спречавања ширења корона вируса, преносе италијански медији. – Потписао сам нови правилник којим се Србија, Црна Гора и Косово додају на листу ризичних… »
Након Бугарске и Италија затворила границу за Србе

Након Бугарске и Италија затворила границу за Србе

Југмедиа 16.07.2020
Италија је блокирала Србију, Црну Гору и тзв. Косово, после забране доласка грађана 13 земаља, међу којима су БиХ и Северна Македонија, преноси Б92. „Потписао сам нови правилник којим се Србија, Црна Гора и Косово додају на… »
Италија блокирала улазак држављанима Србије и Црне Горе

Италија блокирала улазак држављанима Србије и Црне Горе

РТС 16.07.2020
Италија је блокирала улазак држављанима Србије и Црне Горе, након забране доласка грађана 13 земаља, преноси "Тањуг", позивајући се на наводе агенције АНСА. Италија је забранила улазак на своју територију из Србије и Црне… »
Нова корона рампа за Србе: Италија забранила улазак нашим држављанима

Нова корона рампа за Србе: Италија забранила улазак нашим држављанима

Курир 16.07.2020
Блокада Италије за Србију, Црну Гору и такозвано Косово, после забране доласка грађана 13 земаља, међу којима су БиХ и Северна Македонија. Ову вест је објавила италијанска новинска агенција АНСА. (Курир.рс/ Тањуг) Курир Аутор… »

Вести дана »