Povezane vesti
Vučić je uveo represivne mere zbog jačanja autokratije: Mi više nemamo državu!
Pravda 16.07.2020
Sada možemo da zaključimo da je u Evropi jedino Srbija van svake sumnje uvodila neke represivne mere ne samo radi suzbijanja pandemije, već isključivo radi jačanja autokratske vlasti. Prvo, restriktivne protivpandemijske mere donete su uz potpuno… »
Represivne mere uvođene zbog jačanja Vučićeve autokratije
Danas 16.07.2020
Vojin Rakić, šef UNESCO katedre za bioetiku za Evropu, govori za Danas o načinu na koji vlast i struka upravljaju epidemijom u Srbiji Sada možemo da zaključimo da je u Evropi jedino Srbija van svake sumnje uvodila neke represivne mere ne samo radi… »
Vesti dana »
Patrijarh SPC sa Trampovim predstavnikom o unapređenju odnosa srpskog i američkog naroda
Serbian News Media pre 4 satijoš 28 povezanih
Zelenski: Deblokiranje kredita EU je u toku, pravi signal u trenutnim okolnostima
RTV pre 4 satijoš 39 povezanih
"Mi odlučujemo kada je gotovo!" Bela kuća se oglasila o primirju s Iranom, pljušte prozivke na računa Teherana: "Javno pričaju jednu priču, a nama privatno sasvim drugu"
Blic pre 4 minutajoš 36 povezanih
Američki ekspert o ratu u Iranu: Tramp traži izlaz iz rupe koju je sam iskopao (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 36 povezanih
Zvanično: Čelsi otpustio Roseniora - potpisao na šest godina, otišao posle tri meseca
B92 pre 4 minutajoš 33 povezane