Povezane vesti
Srpski naučnici: Imamo mnogo zaraženih bez simptoma, evo zašto je to dobro
Mondo 16.07.2020
Asimptomatski slučajevi su opasniji jer nisu svesni da prenose zarazu, ali postoji i dobra vest. Asimptomatski slučajevi su opasniji jer nisu svesni da prenose zarazu, ali postoji i dobra vest Pacijenti sa virusom korona koji nemaju simptome razviju čak… »
Istraživanje srpskih naučnika: Pacijenti koji nemaju simptome kovida 19 imaju više antitela
Sputnik 16.07.2020
Pacijenti sa virusom kovid 19 koji nemaju simptome razviju čak više antitela u odnosu na simptomatske slučajeve sa blažom kliničkom slikom, kaže za Sputnjik Marija Gnjatović, naučna saradnica Instituta za primenu nuklearne energije, koji se bavi… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Uglješa Mrdić u Skupštini obrazložio sve svoje predloge o izmenama zakona: Opozicija ismejala i njega i Nikolu Selakovića
Nova pre 18 minutajoš 45 povezanih
„Ja nisam dužna ovo da trpim. Policijo, radi nešto“: Bekuta u Čačku navodila policiju gde da reaguje, građani joj vikali da je uzela njihovih 40.000 evra (VIDEO)
Nova pre 18 minutajoš 36 povezanih
Svi predsednikovi savetnici: Ko je sve pomagao Vučiću „spolja“, od Guzenbauera do „kriminalca u bekstvu“ Ajnhorna
Danas pre 14 satijoš 2 povezane
Vučić: Razgovarao sam sa Bin Zajedom i o NIS-u, već znam ko će biti partner
RTV pre 13 minutajoš 23 povezane