Повезане вести

Саво Милошевић: ‘На граници сам да кажем да органски не подносим пријатељске утакмице’

Саво Милошевић: ‘На граници сам да кажем да органски не подносим пријатељске утакмице’

Хот спорт 16.07.2020
Фудбалери Партизана савладали су Трепчу у првој пријатељској провери са 2:0. Тренер Партизана Саво Милошевић након меча изнео је своје импресије након меча. – Скоро сам на граници да кажем да не подносим пријатељске утакмице… »
Погледајте Партизанове голове, али Саво ово више не може да поднесе?!

Погледајте Партизанове голове, али Саво ово више не може да поднесе?!

Спортске.нет 16.07.2020
Неуобичајена, али искрена изјава тренера Партизана после данашње утакмице. Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да не подноси пријатељске утакмице и додао да је данашњи меч против Трепче био само део тренинга… »
Милошевић: Не ваља ништа, пријатељске утакмице ми ничему не служе

Милошевић: Не ваља ништа, пријатељске утакмице ми ничему не служе

Моззарт спорт 16.07.2020
"Не треба да бринемо ни за ову, али ни за следећу годину када су у питању млади играчи", поручује стратег црно-белих. Партизан је победом против Трепче стартовао серију пријатељских утакмица на Златибору, где се и припрема за… »
Саво је баш искрен: Органски не подносим пријатељске утакмице

Саво је баш искрен: Органски не подносим пријатељске утакмице

Мондо 16.07.2020
"Ничему ми не служе", искрен је тренер Партизана. "Ничему ми не служе", искрен је тренер Партизана. Партизан је данас успешно одрадио прву припремну утакмицу пред нову сезону, савладавши Трепчу 2:0, али ако је судити по речима… »
Милошевић: Ништа не ваља, све је то нормално

Милошевић: Ништа не ваља, све је то нормално

Нова 16.07.2020
Фудбалери Партизана савладали су Трепчу 2:0 у контролној утакмици у оквиру припрема које обављају на Златибору, а Саво Милошевић је по завршетку провере сумирао утиске. “На граници сам да кажем да не подносим пријатељске… »

Вести дана »