Povezane vesti
Pogledajte Partizanove golove, ali Savo ovo više ne može da podnese?!
Sportske.net 16.07.2020
Neuobičajena, ali iskrena izjava trenera Partizana posle današnje utakmice. Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da ne podnosi prijateljske utakmice i dodao da je današnji meč protiv Trepče bio samo deo treninga. "Skoro sam na granici… »
Savo Milošević: ‘Na granici sam da kažem da organski ne podnosim prijateljske utakmice’
Hot sport 16.07.2020
Fudbaleri Partizana savladali su Trepču u prvoj prijateljskoj proveri sa 2:0. Trener Partizana Savo Milošević nakon meča izneo je svoje impresije nakon meča. – Skoro sam na granici da kažem da ne podnosim prijateljske utakmice organski, jer… »
Milošević: Ne valja ništa, prijateljske utakmice mi ničemu ne služe
Mozzart sport 16.07.2020
"Ne treba da brinemo ni za ovu, ali ni za sledeću godinu kada su u pitanju mladi igrači", poručuje strateg crno-belih. Partizan je pobedom protiv Trepče startovao seriju prijateljskih utakmica na Zlatiboru, gde se i priprema za početak nove sezone… »
Savo je baš iskren: Organski ne podnosim prijateljske utakmice
Mondo 16.07.2020
"Ničemu mi ne služe", iskren je trener Partizana. "Ničemu mi ne služe", iskren je trener Partizana. Partizan je danas uspešno odradio prvu pripremnu utakmicu pred novu sezonu, savladavši Trepču 2:0, ali ako je suditi po rečima Sava Miloševića… »
Milošević: Ništa ne valja, sve je to normalno
Nova 16.07.2020
Fudbaleri Partizana savladali su Trepču 2:0 u kontrolnoj utakmici u okviru priprema koje obavljaju na Zlatiboru, a Savo Milošević je po završetku provere sumirao utiske. “Na granici sam da kažem da ne podnosim prijateljske utakmice na pripremama… »
Vesti dana »
Srušio se putnički avion, samo šestoro preživelih! U letelici koja je išla ka Rusiji više od 70 ljudi, SOS signal iznad Kaspijskog mora, pa pad u Kazahstanu
Kurir pre 10 minutajoš 14 povezanih
Rhmz objavio upozorenje, stiže nova tura snega! Upaljeni meteoalarmi, ovde će biti najkritičnije
Pravda pre 52 minutajoš 11 povezanih
Predsednik gasi pobunu: Vučić lično sa sindikalnim liderima prosvetnih radnika
Vreme pre 51 minutajoš 5 povezanih
Studenti danas predaju 1.000 pisama Zagorki Dolovac, poznati ruta i plan akcije
Moj Novi Sad pre 39 minutajoš 5 povezanih
Sirijski ministar spoljnih poslova Al Šibani upozorio Iran na širenje haosa u Siriji
Blic pre 6 satijoš 2 povezane