Повезане вести
Нови детаљи несреће у којој је погинуло двоје малишана! Анализом крви утвршено да је отац који је возио био пијан!
Курир 17.07.2020
Анализом крви возача "реноа" М.Ж. утврђено је да је био у алкохолисаном стању када је слетео са пута . Возач тог аутомобила је тешко повређен у саобраћајној несрећи која се догодила пре 3 дана на путу Нови Сланкамен-Нови… »
И небо плакало за погинулим малишанима: Сахрањена деца настрадала у стравичној несрећи код Сланкамена, родитељима још нису…
Блиц 17.07.2020
Нема душе која данас у Новим Карловцима није у сузама испратила Наталију (1) и Николу (8) на вечни починак, малишане који су пре неколико дана настрадали у тешкој саобраћајној несрећи код Сланкамена, када је аутомобил у ком су… »
У петак сахрана деце погинуле у саобраћајки, родитељи и брат се опорављају
Дневник 17.07.2020
Једногодишња Наталија и њен осмогодишњи брат Никола из Нових Карловаца који су погинули у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила у уторак увече око 23 часа на путу Нови Сланкамен - Нови Карловци, сахрањени су у… »
Последње информације из болнице: Ево у каквом су стању повређени у несрећи код Сланкамена
Вечерње новости 17.07.2020
БРАЧНИ пар Живковић, Милан и Ванеса и четвороипогодишњи Матеја, њихово једино преживело дете у тешкој саобраћајној несрећи на путу Нови Карловци - Нови Сланкамен, опорављају се у болници. Малишан је, како нам је јуче потврдила… »
Тракториста Жељко је угледао призор који неће заборавити док је жив!
Мондо 17.07.2020
"Рено клио" у којој је била петочлана породица у великој брзини слетео с пута и ударио у дрво. У тој несрећи погинули су Н.Ж. (8), Н.Ж. (1), док су М.Ж. (5) и родитељи В.Ж. и М.Ж. тешко повређени. "Рено клио" у којој је била… »
"Помозите ми, мама и тата су у јарку": Мушкарац први стигао на место несреће код Сланкамена, поред пута затекао дечака, а онда…
Блиц 17.07.2020
Враћао сам се кући трактором после прскања воћа када сам у јарку видео слупан аутомобил и дечака који је трчао за мном и дозивао помоћ. Зауставио сам се, а дете је тресући се молило: "Помозите ми, мама и тата су ми у јарку!"… »
Једини преживели дечак се опоравља: Малишан који је у стравичном судару остао без брата и сестре је боље, отац у тешком…
Блиц 16.07.2020
Петогодишњи М. Ж. који је повређен у уторак увече у саобраћајној несрећи код Новог Сланкамена, када су погинули његов старији брат Н. Ж. (8) и једногодишња сестра Н. Ж, у стабилном је стању, док је отац Милан Ж. (44) због… »
Вести дана »

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То је лаж'
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних

Нишки студенти огорчени: Зашто је студент био у ланцима на очевом гробу, а Кристијан Голубовић без њих на мајчиној сахрани?
Решетка пре 37 минутајош 4 повезане