Повезане вести
Едис више не може да ћути! Открио шта је са стварима које су остале код Драгање, е ево кад се стварно десио крај!
Курир 17.07.2020
Задругар Едис Фетић огласио се након навода да је покупио ствари из стана своје љубавнице Драгане Митар. - Никакве ствари нисам имао у Драганином стану. Нико од мене није отишао у априлу, већ у августу - написао је Едо, а своју… »
Едис морао децу да врати Зилхи! Против бившег је поднела тужбе, па сад прељубник остао сам самцат!
Курир 17.07.2020
Бивши задругар Едис Фетић вратио се у Нови Пазар након ријалитија, ипак, супруга Зилха га није сачекала. И са љубавницом Драганом Митар је завршио везу, те је сада поново сам. Едис је преко викенда био са децом, чак су успели и… »
Покупио сам ствари из Драганиног стана и отишао без речи: Едис Фетић суров према бившој љубавници, а за ово Није крива!
Курир 17.07.2020
Крај ријалитија одсвирао је и крај љубави Едиса Фетића и Драгане Митар, а сада је он открио како стоје ствари. Едо је проговорио о односу са Митровом, коју је заборавио после "Задруге". "Моја кућа је у Пазару и ту ћу живети и у… »
Зилха тражи пола милиона динара! Едис Фетић добио десет тужби од супруге, па поручио: Нема она мени шта да одузима!
Курир 17.07.2020
Едис Фетић је, по напуштању ријалитија "Задруга 3", спаковао своје ствари и упутио се у Нови Пазар, а сада истиче све перипетије везане за развод који му предстоји. "Са Зилхом се нисам ни чуо ни видео, нити има потребе за тим… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана