Повезане вести

Едис више не може да ћути! Открио шта је са стварима које су остале код Драгање, е ево кад се стварно десио крај!

Едис више не може да ћути! Открио шта је са стварима које су остале код Драгање, е ево кад се стварно десио крај!

Курир 17.07.2020
Задругар Едис Фетић огласио се након навода да је покупио ствари из стана своје љубавнице Драгане Митар. - Никакве ствари нисам имао у Драганином стану. Нико од мене није отишао у априлу, већ у августу - написао је Едо, а своју… »
Едис морао децу да врати Зилхи! Против бившег је поднела тужбе, па сад прељубник остао сам самцат!

Едис морао децу да врати Зилхи! Против бившег је поднела тужбе, па сад прељубник остао сам самцат!

Курир 17.07.2020
Бивши задругар Едис Фетић вратио се у Нови Пазар након ријалитија, ипак, супруга Зилха га није сачекала. И са љубавницом Драганом Митар је завршио везу, те је сада поново сам. Едис је преко викенда био са децом, чак су успели и… »
Покупио сам ствари из Драганиног стана и отишао без речи: Едис Фетић суров према бившој љубавници, а за ово Није крива!

Покупио сам ствари из Драганиног стана и отишао без речи: Едис Фетић суров према бившој љубавници, а за ово Није крива!

Курир 17.07.2020
Крај ријалитија одсвирао је и крај љубави Едиса Фетића и Драгане Митар, а сада је он открио како стоје ствари. Едо је проговорио о односу са Митровом, коју је заборавио после "Задруге". "Моја кућа је у Пазару и ту ћу живети и у… »
Зилха тражи пола милиона динара! Едис Фетић добио десет тужби од супруге, па поручио: Нема она мени шта да одузима!

Зилха тражи пола милиона динара! Едис Фетић добио десет тужби од супруге, па поручио: Нема она мени шта да одузима!

Курир 17.07.2020
Едис Фетић је, по напуштању ријалитија "Задруга 3", спаковао своје ствари и упутио се у Нови Пазар, а сада истиче све перипетије везане за развод који му предстоји. "Са Зилхом се нисам ни чуо ни видео, нити има потребе за тим… »

Вести дана »