Povezane vesti
Edis više ne može da ćuti! Otkrio šta je sa stvarima koje su ostale kod Draganje, e evo kad se stvarno desio kraj!
Kurir 17.07.2020
Zadrugar Edis Fetić oglasio se nakon navoda da je pokupio stvari iz stana svoje ljubavnice Dragane Mitar. - Nikakve stvari nisam imao u Draganinom stanu. Niko od mene nije otišao u aprilu, već u avgustu - napisao je Edo, a svoju suprugu se nije… »
Edis morao decu da vrati Zilhi! Protiv bivšeg je podnela tužbe, pa sad preljubnik ostao sam samcat!
Kurir 17.07.2020
Bivši zadrugar Edis Fetić vratio se u Novi Pazar nakon rijalitija, ipak, supruga Zilha ga nije sačekala. I sa ljubavnicom Draganom Mitar je završio vezu, te je sada ponovo sam. Edis je preko vikenda bio sa decom, čak su uspeli i da odu na kraći… »
Pokupio sam stvari iz Draganinog stana i otišao bez reči: Edis Fetić surov prema bivšoj ljubavnici, a za ovo Nije kriva!
Kurir 17.07.2020
Kraj rijalitija odsvirao je i kraj ljubavi Edisa Fetića i Dragane Mitar, a sada je on otkrio kako stoje stvari. Edo je progovorio o odnosu sa Mitrovom, koju je zaboravio posle "Zadruge". "Moja kuća je u Pazaru i tu ću živeti i u budućnosti. Ja sam po… »
Zilha traži pola miliona dinara! Edis Fetić dobio deset tužbi od supruge, pa poručio: Nema ona meni šta da oduzima!
Kurir 17.07.2020
Edis Fetić je, po napuštanju rijalitija "Zadruga 3", spakovao svoje stvari i uputio se u Novi Pazar, a sada ističe sve peripetije vezane za razvod koji mu predstoji. "Sa Zilhom se nisam ni čuo ni video, niti ima potrebe za tim. Ona je sama decu… »
Vesti dana »
Putin potpisao više zakona: Od otpisa kreditnih dugova za učesnike rata do zabrane "javne propagande odbijanja rađanja dece"
Insajder pre 5 satijoš 3 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 6 satijoš 5 povezanih
Napisao optužnicu za ubistvo premijera: Jovan Prijić podneo ostavku istog jutra kada je ubijen Zoran Đinđić: Dan ranije doneo iskaz svedoka - saradnika kojim je razotkriven Zemunski klan
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Erdogan podržava hapšenje Netanjahua: "Treba obnoviti poverenje čovečanstva"
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane