Povezane vesti
Gagija podsetili kako je anabelu gađao flašom: Đogani šokirao ceo studio izjavom! Obesite me!
Kurir 17.07.2020
Gagija Đoganija jedan gledalac napao je usred emisije, a sve zbog njegove bivše žene Anabele Atijas. Naime, njega je zanimalo kako Gagija nije sramota što gađa majku svoje dvoje dece sa razdaljine od jednog metra. "Pa nije bilo baš na metar. Ja sam rekao… »
Gagi gađao Anabelu flašom,: pa sad šokirao sve, nastao opšti haos u studiju: "obesite me!"
Blic 17.07.2020
Gagi Đogani sinoć je u emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovao zajedno sa Jovanom Tomić Matorom i Markom Đedovićem, a jedan od gledalaca koji se uključio u emisiju osudio ga je zbog toga što je u rijalitiju gađao flašom bivšu suprugu Anabelu Atijas… »
Vesti dana »
Jezive scene na auto-putu! Autobus smrti sleteo u jarak, najmanje 12 mrtvih u Mađarskoj
Večernje novosti pre 3 minutajoš 15 povezanih
Drugi dan vikenda sunčan i veoma topao, temperatura do 35 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 15 povezanih
Pertle izazvale neviđeni haos! Spasao dve meč lopte, napravio preokret za pamćenje, pa ušao u žestoku raspravu sa ogorčenim protivnikom!
Kurir pre 28 minutajoš 14 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Napadi na Kijev i Krivi Rog, ima stradalih; španski F-18 oborio dron iznad Rumunije
RTV pre 1 satjoš 8 povezanih
Spasioci tragaju za preživelima posle razornog zemljotresa u Indoneziji
BBC News pre 8 minutajoš 4 povezane