Повезане вести
Елена, испало ти је нешто! Китићева позирала на јахти, а овај детаљ се посебно допао јачем полу! Вруће! (Фото)
Курир 17.07.2020
Елена Китић једном фотографијом на друштвеним мрежама освојила је јачи пол, а посебно када се видело "превише". Ћерка Милета Китића позирала је на јахти, а хаљина се од ветра померила, па је Елени "севнула" задњица. Она ових… »
"Упс, испала ти позадина": Фолкерова ћерка ужива на јахти, а сада интригира голотињом: Скинула се у купаћи, а онда јој се…
Блиц 17.07.2020
Певачица Елена Китић направила је пометњу својом новом фотографијом. Одлучила је да се скине у купаћи, а на фотографији се види како јој је доживела пех и открила голу позадину. Она ових дана ужива на Хвару у Хрватској. Ужива на… »
Додирни ми колена: Неда Украден показала како ужива, а није очекивала лавину коментара! Мушкарци одлепили! (Фото)
Курир 17.07.2020
Неда Украден на друштвене мреже објавила је фотографију која је изазвала разне коментаре. Певачица је фотографисала своја колена и поглед на море, а имала је занимљив опис. "Додирни ми кољена, то би бас вољела."...ал нигде… »
"Додирни ми колена, то бих баш: Волела... Ал' нигде никог" Неда Украден овако провоцира на интернету! Реакције су бурне
Блиц 17.07.2020
Неди Украден је још једном пошло за руком да изазове лавину коментара на друштвеним мрежама. Наиме, певачица је објавила фотографију на којој је могуће видети како ужива поред мора, са погледом на планине, док су у првом плану… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 2 сатајош 47 повезаних

Студент Богдан, који штрајкује глађу већ 6 дана, у ланцима доведен на сахрану оца, мајка очајна: „Довели га као правог робијаша“
Нова пре 53 минутајош 15 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 1 сатјош 27 повезаних

„Газа гори“: Не престају жестоки израелски напади, УН тврди да Израел спроводи геноцид
Данас пре 5 сатијош 35 повезаних